Obavijesti

Sport

Komentari 11

Kakvo pojačanje: Dinamo na Bayern s Morom u momčadi!

Kakvo pojačanje: Dinamo na Bayern s Morom u momčadi!

Meni je drago da mogu igrati s njima. Kada sam se vraćao nakon ozljede, puno sam utakmica odigrao s mladom momčadi i dužan sam im, objasnio je Moro

VIDEO

Dinamova momčad do 23 godine otišla je u London, gdje će u četvrtak (20 sati) igrati protiv Bayerna finale Premier League International Cupa. I to pojačani Nikolom Morom!

Pokretanje videa...

00:20

- Trener Jovićević me nazvao u petak, objasnio mi kakva je situacija, rekao mi kako bi volio da idem s njima na ovu utakmicu. Mi smo u prvoj momčadi imali par slobodnih dana, ja sam si unaprijed već organizirao jedan put, pa sam mu rekao da može računati na mene kada se vratim u Zagreb - rekao je Nikola Moro, pa nastavio:

- Meni je jako drago što mogu igrati s tim dečkima, puno su mi pomogli u kada sam se vraćao od ozljede, pa se osjećam dužan im sada pomoći. Gledajte, da mi nije drago igrati za ovu momčad, vjerojatno bi nešto izmislio, rekao kako me nešto boli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koliko vas "pali" jedna ovakva utakmica?

- Pali me ova utakmica, igrao sam već protiv Porta u Premier League International kupu, pratio sam ih dalje, vidio koje su sve velike momčadi ovi dečki prošli. Svi znamo za Bayern, ali ne smijemo se sami podcjenjivati. Čitam neke izjave, svi govore kako su oni favoriti, a ja mislim kako favorita nema. Ali, nema niti potrebe da sami sebe podcjenjujemo, idemo se potući s njima pa što bude.

Dinamova vrata i ovoga će puta braniti Dinko Horkaš...

- Čeka nas dobra utakmica, snažan suparnik, ali spremni smo i idemo sto posto. Dat ćemo sve od sebe da i tu "kantu" donesemo u Zagreb. Vjerojatno će biti puno posla, ali nije samo do mene. Teška je sezona iza nas, ovo nam je nagrada za veliki trud i odricanje cijele godine. Nemamo nikakvog pritiska, a ovo je utakmica naših karijera. Bilo bi lijepo vratiti se s peharom u Zagreb, ali nešto će se pitati i Bayern - tvrdi Horkaš, kojeg njemački mediji posljednjih dana sele u Schalke:

- Nisam toliko obraćao pozornost na takve stvari, potpuno sam koncentriran na ovu utakmicu, ne zanima me toliko što ljudi pišu sa strane. Ja radim najbolje što mogu, marljivo treniram svaki dan, a dat ću sve od sebe da i ovoga puta sačuvam svoju mrežu. 

Trener Dinama Igor Jovićević veliki je optimist...

- Idemo nastaviti lijepu priču, bajku koju smo sami zaslužili. Sama pomisao osvajanja pehara baca nam osmijeh na lice, puni nas samopouzdanjem i optimizmom. Na putu do finala smo igrali s velikim momčadima koje su po brojnim parametrima, najviše onom financijskom, daleko iznad nas. Pokazali smo kako se možemo boriti s najvećima, iza nas je fascinantan put, a vjerujemo da se i s Bayernom možemo ravnopravno boriti - poručio je Igor Jovićević, pa dodao:

- Bayern je stvarno odlična momčad, kapetan im ima 30 godina, oko njega je niz mladih kvalitetnih igrača. Tu je i ganski reprezentativac Wriedt koji je dao 23 gola u njihovoj regionalnoj ligi. Njih dvojica su kostur momčadi, uz njih rastu talentirani klinci. Bayern je papirnati favorit, drže visoki pritisak i ritam igre, prava su njemačka momčad, ali mi smo Dinamo, vjerujemo u sebe.

Ovoga puta s vama je i Nikola Moro...

- Moro? On je izrazio želju da igra s nama, ja sam zadovoljan i sretan što je s nama. On je dio kolektiva koji je već igrao ovo natjecanje, važan je kotačić za nas, bez njega vjerojatno ne bi bili u finalu. Njegovo iskustvo, talent i karakter će nam pomoći u velikom finalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.