Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kalinić Premiership mijenja za Ligue 1, ide 'pod Vahinu palicu'

None Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL

Od reprezentativne 'jedinice' do rezervnog golmana u Villi i 'vatrenima'. To je ukratko strelovit pad Lovre Kalinića (29) koji bi ubrzo mogao promijeniti nogometnu sredinu. Za njega se interesira francuski Nantes

Jed Steer obnovio je ugovor, čeka se oporavak Orjana Nylanda, a to za Lovru Kalinića znači samo jedno - biti će treći izbor u klubu. Hrvatski reprezentativac na to ne može pristati te bi, kako prenose engleski mediji, Kale ubrzo mogao promijeniti klub.

Za njega je zainteresiran Vahid Halilhodžić na klupi francuskog Nantesa, a to bi za nove Premierligaše mogla biti idealna prilika - oni žele dovesti veznjaka Valentina Rongiera iz Nantesa pa bi u Francusku mogli poslati novac i Lovru Kalinića u zamjenu. Prema transfermarktu Lovre vrijedi 6,5 milijuna eura, dok je vrijednost francuskog veznjaka procijenjena na 15 milijuna eura.

Kalinić je mrežu Aston Ville branio osam puta, a primio je 15 golova uz jedan clean sheet. S Aston Villom ima ugovor do 2023. godine.

Komentari (25)
  • ovaj Vaha mi je oduvijek bio drag, čini se ko dobar čovjek. Nadam se da će mu spasit karijeru

    20. 6. 2019,   22:07
  • možda se tamo vrati u formu, pa da imamo 2 golmana na koje možemo računati jer ove sezone je užasan, nisam očekivao takav pad, jer samo prije godinu dana smo mislili da nećemo imati problema sa golmanima i da kad ode subašić ovaj će ga zamijenit, kad ono pad forme, koštao nas protiv mađara.......dobro da je livaković dobar pa da bude prvi golman a ovaj zamjena ako se vrati u formu jer sad nije niti među 3

    20. 6. 2019,   22:11
  • Pametan potez.

    20. 6. 2019,   22:08