Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kaliniću opet ni klupa? Aston Villa dovela Španjolca Reinu...

Kaliniću opet ni klupa? Aston Villa dovela Španjolca Reinu...
1

Reinin dolazak nije dobra vijest za hrvatskog reprezentativca Lovru Kalinića koji će tako ponovno biti gurnut u status trećeg vratara iza Reine i Norvežanina Nylanda

VIDEO

Španjolski reprezentativac, 37-godišnji vratar Milana Pepe Reina, u ponedjeljak bi trebao potpisati ugovor o posudbi u engleskog premijerligaša Aston Villu do kraja ove sezone, objavio je britanski Sky Sports. 

Pokretanje videa...

02:32

Za Reinu će to biti povratak u Premier ligu u kojoj je proveo devet sezona (od 2005. do 2014.) noseći dres Liverpoola u 285 ligaških utakmica.

Španjolski veteran dolazi kako bi konkurirao za mjesto prvog vratara, nakon što je Aston Villa prije deset dana do kraja sezone ostala bez Toma Heatona koji je ozlijedio koljeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Heatona je na poziciji prvog vratara zamijenio 29-godišnji Norvežanin Orjan Nyland, koji je u nedjeljnom gostovanju Manchester Cityja na Villa Parku primio šest pogodaka.

Peh za Aston Villu: U borbu za ostanak idu bez važnog dvojca
Peh za Aston Villu: U borbu za ostanak idu bez važnog dvojca

Reinin dolazak u Birmingham, čini se, nije dobra vijest za hrvatskog reprezentativca Lovru Kalinića (29), koji će tako ponovno biti gurnut u status trećeg vratara, dok će se Španjolac i Norvežanin boriti za 'jedinicu'.

Španjolski vratar je prošle i ove sezone skupio ukupno 13 nastupa u dresu Milana, većinu u Europskoj ligi i talijanskom Kupu.

Aston Villa će biti sedmi klub Pepea Reine u seniorskoj karijeri u kojoj je nosio dresove Barcelone, Villarreala, Liverpoola, Napolija, Bayerna i Milana.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu