Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kamenovanje, suzavci i nasilje! Pa ovo nije nogomet, ovo je rat

Kamenovanje, suzavci i nasilje! Pa ovo nije nogomet, ovo je rat
1

Povraća mi se od suzavca i strahovito me boli glava. Perez ima nešto u oku, a oni nas nagovaraju da igramo, rekao je Carlos Tevez. Finale Cope Libertadores odgođeno je za večeras zbog navijačkih nereda

VIDEO

Nema mira u Argentini! Utakmice Rivera i Boce Juniors uvijek su napete, ali scene koje su se u subotu događale uoči utakmice prešle su sve mjere.

Carlosa Teveza i njegove suigrače Riverovi huligani "pozdravili" su brojnim bocama i drugim predmetima. Na Bocinom autobusu porazbijana su stakla, a policijska intervencija i pokušaj da rastjera problematične navijače samo je pogoršala stvari. Jer se suzavac koje su snage reda ispalile na huligane, ušao kroz razbijena stakla i u autobus pa je djelovao i na igrače.

Uzvratna utakmica Cope Libertadores trebala se odigrati u srijedu, 29.11., ali su je iz Conmebola prebacili nekoliko dana ranije zbog G20 Summita koji se održava u Argentini. 

Boca se na kraju, u razbijenom autobusu, uspjela probiti do stadiona, ali nekoliko igrača bilo je ozlijeđeno ili pokazivalo znakove bolesti zbog suzavca. Jedan od onih koji je najviše stradao bio je veznjak Pablo Perez. Prema prvim informacijama, morali su mu pružiti liječničku pomoć jer ga je navodno staklo pogodilo u oko.

Predsjednik kluba Daniel Angelici odmah se sastao sa kolegom iz Rivera Rodolfom D'Onofriom i šefom Conmebola Alejandrom Dominguezom kako bi se dogovorili može li se utakmica nakon svega uopće igrati.

Došlo je do jednosatne odgode, a nakon što su igrači pregledani od strane liječnika, vodstvo natjecanja je zaključilo da nema razloga da se utakmica dodatno odgađa.

- S medicinskog stajališta moram naglasiti da ne postoji razlog zbog kojeg bi se utakmica dodatno odgađala - kazao je Osvaldo Pangrazio, predsjednik Conmebolove liječničke komisije.

Nije to najbolje sjelo stožeru Boce koji je počeo objavljivati slike i videomaterijal iz svlačionice. Igrači su bili bijesni zbog odluke Conmebola da moraju igrati nakon sat vremena odgode.

- Prvo nam dajte da javimo obiteljima da smo dobro. Ovdje su tri, četiri igrača s ozljedama, a vi nam ne dozvoljavate da komuniciramo sa obiteljima iz svlačionica. Zašto nam otežavate ionako tešku situaciju - upitao se Carlos Tevez koji je bio ogorčen zbog ovih nemilih scena.

- Kako netko može tvrditi da smo spremi za utakmicu ako moj suigrač Perez ima nešto u oku, a nekoliko nas povraća i kašlje zbog tog suzavca. Mene jako boli grlo i glava me rastura - kazao je temperamentni Tevez.

- Ako moramo igrati, igrat ćemo, ali ovo nisu uvjeti za igru. Iza ove napetosti stoje predsjednik Conmebola i Fifa koji nas žele natjerati da odigramo utakmicu - ljutit je bio Fernando Gago koji je jedan od senatora u momčadi Boce.

Naposljetku je ipak došlo do preokreta i utakmica je odgođena za nedjelju u 21 sat po našem vremenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića