Obavijesti

Sport

Komentari 60

Kanadski skijaš (29) preminuo nakon groznog pada na stazi

Kanadski skijaš (29) preminuo nakon groznog pada na stazi
4

Nick Zoricic, freestyle skijaš, preminuo je nakon pada na utrci u švicarskom Grindelwaldu. Zabio se u zaštitnu mrežu, a ozljede glave i vrata bile su preteške

VIDEO

Nick Zoricic (29) preminuo je nakon pada na utrci Svjetskog kupa u švicarskom Grindelwaldu. Kanađanin je nakon skoka otišao u stranu pa se pri velikoj brzini zabio u zaštitnu mrežu. Ubrzo mu je pružena liječnička pomoć, helikopterom je odvezen u bolnicu, no nije mu bilo spasa. Ozljede glave i vrata bile su preteške.

- Organizacijski odbor utrke, FIS i Švicarski skijaški savez izražavaju najdublju sućut obitelji i prijateljima Nicka Zoricica - stoji u priopćenju FIS-a.  

Nick je rođen u Sarajevu, ali je obitelj emigrirala u Kanadu, u Toronto pa je tamo odrastao. Prošle godine je u Svjetskom kupu u ukupnom poretku bio 5., a debitirao je prije tri godine. Skicross je dio freestyle skijanja koje je od 2010. olimpijski sport. 

Prije dva mjeseca poginula i kanadska freestyle skijašica

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U samo dva mjeseca kanadski sport doživio je teške gubitke, krajem siječnja poginula je i omiljena Sarah Burke. Imala je samo 28 godina. Pala je na glavu na treningu, a u komi je bila 10 dana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu