Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djede, ovo je za tebe: Šaulićev unuk zabio i posvetio mu gol...

None Foto: screenshot/Instagram

Moj unuk, moj ponos... Luka, djed ti želi svaku sreću u kraljevskom belgijskom klubu Anderlecht, sretan sam što ćeš biti tamo gdje znaju cijeniti tvoj rad i talent, poručio je Šaban unuku po transferu u Belgiju

Šaban Šaulić se razumije u nogomet, igrao je dok nije počeo pjevačku karijeru i često komentiramo utakmice, otkrio je njegov zet i trener Partizana Zoran Mirković, koji nije vodio posljednje treninge crno-bijelih. Sa suprugom Sanelom i njezinim bratom Mihajlom otišao je u Njemačku po tijelo pokojnog kralja narodne glazbe.

Šaulić je kao dječak mogao birati - sportski ili glazbeni put. Na koncu je odabrao glazbeni koji ga je u mnogo prilika spajao sa sportskim. I dok je zbog velikog broja obaveza svoju sportsku stranu više manifestirao kroz razna događanja i zabave na kojima je pjevao, često se nalazio u nogometnim krugovima.

NOGOMETNI ZALJUBLJENIK Napustio nas je Šaban Šaulić: Znate li za koji klub je navijao?

Bio je veliki nogometni zaljubljenik čiju je sportsku ambiciju iz mlađih dana naslijedio njegov unuk Luka Adžić (20), koji je ponikao u redovima Crvene zvezde za koju je odigrao 39 utakmica i zabio devet golova.

Otkrili su ga skauti belgijskog velikana Anderlechta i doveli za 800 tisuća eura. 

- Moj unuk, moj ponos... Luka, djed ti želi svaku sreću u kraljevskom belgijskom klubu Anderlecht, sretan sam što ćeš konačno biti tamo gdje znaju cijeniti tvoj rad i talent - napisao je njegov djed nakon što je mladi Adžić ostvario transfer karijere.

Luki je jako teško pala vijest o gubitku voljenog djeda, ali igrao je, jer bi njegov djed to sigurno htio. Zabio je gol za mladu momčad Anderlechta u 3-2 pobjedi u Antwerpenu. Naravno, gol je posvetio svom djedu.

Šaban Šaulić preminuo je u nedjelju u njemačkoj bolnici nakon teške prometne nesreće na autocesti kod Bielefelda.
 

Komentari (14)
  • Maskarana povorka u Rijeci, pali se pust, utrka Pariz - Bakar, djecja maskarana povorka u Opatiji.... Dobro imate li vi kakvih drugih vijesti, koje su sigurno bitnije za nas, od pogibje u saobracajki ovog pjevaca...ajd, tekst...dva...al brate sto ga jasite ...

    19. 2. 2019,   08:10
  • Više ste dopizdili sa tim Sabanom poginuo i gotovo tužno i dosta

    19. 2. 2019,   09:29
  • Tuzno i nesretno ce biti bez velikog pjevaca i covjeka.Takav vise nece postojati.R.I.P

    19. 2. 2019,   09:14