Obavijesti

Sport

Komentari 48

Kaos, a nije ni počelo: Hrvatski rukometaši bježali iz dvorane

Kaos, a nije ni počelo: Hrvatski rukometaši bježali iz dvorane
4

Malo prije početka zadnje pripremne utakmice hrvatske rukometne reprezentacije u dvorani se upalio alarm, a ženski glas sa zvučnika upozorio je da napuste dvoranu

VIDEO

Samo nekoliko minuta prije početka pripremne utakmice hrvatske rukometne reprezentacije i Islanda u dvorani Copper Box upalio se alarm. Glas iz zvučnika upozorio je prisutne da se radio o 'žutoj razini' te da 'zbog sigurnosnih razloga napuste dvoranu'. 

I dok su poslušni i uplašeni Islanđani brzinom munje izletjeli iz dvorane, Hrvati su upozorenje shvatili ipak nešto ležernije. I taman dok su došli do izlaza, obaviješteni su da se alarm slučajno aktivirao, piše Slobodna Dalmacija. Momčadi su se vratile na teren i utakmica je mogla početi.

No zabrinjava činjenica da iako Olimpijske igre još nisu ni počele, a diljem Sela i sportskih borilišta vlada pravi kaos. Tako su gledatelji olimpijsku baklju na njezinom putu više puta pokušali ukrasti, u Selu je nestalo vode i struje, Australci su se otrovali hranom... Jučer je sve kulminiralo nakon što su nogometašice Sjeverne Koreje odbile igrati utakmicu kada su shvatile da su organizatori umjesto njihove domovine, stavili zastavu Južne Koreje. Evakuacija hrvatskih rukometaša prije posljednje pripremne utakmice samo je novi u nizu propusta domaćina.

Hrvatska lakoćom pobijedila Island

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što su se vratili na teren hrvatski su rukometaši protiv Islanda pokazali da se polako dižu u formi. Pobijedili su srebrne s prošlih Olimpijskih igara 25-23 u utakmici koja se igrala 2x20 minuta. Iako rezultat to ne pokazuje Hrvatska je lakoćom svladala Islanđane.

Hrvatska je vodila tijekom cijelog susreta, od početnih 2-0, preko visokih 14-8 pa sve do 15-12 na kraju prvog dijela. U drugom naši su imali 21-16, no Islanđani su na kraju poraz učinili prihvatljivim. Izbornik Slavko Goluža isprobao je svih 14 igrača.

  • Hrvatski strijelci: Alilović 7 obrana, Losert 5 obrana; Balić 2, Duvnjak 4, Lacković 1, Kopljar, Vori, Gojun 3, Horvat 1, Vuković 1, Buntić 1, Štrlek 5, Čupić 3, Ninčević 4. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu