Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kaos na presici, Miller gurnuo Joshuu: Sad te moram razbiti

Kaos na presici, Miller gurnuo Joshuu: Sad te moram razbiti
1

Nije se borio ni sa kim za pojas. Pobijedio je Klička koji je dvije godine bio van ringa. On je go*nar. Napravio je ponešto, ali mene neće pobijediti, ja nisam glumac s ulogom, rekao je Jarrell Miller

VIDEO

Anthony Joshua i Jarrell Miller bore se u Madison Square Gardenu 1. lipnja, a na prvoj konferenciji atmosfera je već postala prilično uzavrela. Ne treba njima dvojici ring da bi se potukli. 

Joshua protiv borca koji jedina dva poraza ima od - Cro Copa!
Joshua protiv borca koji jedina dva poraza ima od - Cro Copa!

Čim su se susreli Miller je gurnuo Britanca, a ovaj je potpuno poludio. Miller je prvi pričao, govorio je o svom teškom odrastanju, obitelji i religiji, a kad se Joshua dokopao mikrofona ostavio se svog klasičnog, 'pristojnog' pristupa i rekao Amerikancu što ga ide:

- Nevjerojatna gluma, skoro sam zaplakao. Hvala vam što sam ovdje. Miller je mala k*ja i sad ću ga morati nokautirati, pa on udara kao vila.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE

Miller je potom Anthonyja nazvao "Ujakom Tomom" što je pojam koji se nerijetko koristi za osobe crne boje kože koji sakrivaju svoje podrijetlo kako bi bili bolje prihvaćeni, a Joshua je nekoliko puta ponavljao kako Miller zbog njega zarađuje svoj novac.

Amerikanac ga je pak napao kako nikada nije imao pravog protivnika:

- Nije se borio ni sa kim za pojas. Pobijedio je Klička koji je dvije godine bio van ringa. On je govn*r. Napravio je ponešto, ali mene neće pobijediti, ja nisam glumac s ulogom. 

Joshua ga je potom nastavio vrijeđati, rekao da ne zna udarati te jednostavno zaključio - Miller pada u sedam rundi!

Jedina dva poraza - od Cro Copa

Miller je paralelno s boksom trenirao K-1. Imao je solidnu karijeru, a jedina dva poraza ima od Mirka Filipovića.

Prvi meč izgubio je od Cro Copa 2013. godine na K-1 World Grand Prixu u zagrebačkoj Areni. Mirko je slavio u četvrtfinalu sudačkom odlukom i kasnije je osvojio turnir. Amerikanac je dobio šansu već sljedeće godine u Los Angelesu, provocirao je Mirka i najavio da će dobiti batina, ali sam je dobio, kako je Cro Cop i najavio - opet po tamburi.

Miller je visok 193 centimetra, ima preko 130 kilograma, ali sjajno se kreće za tu težinu što je demonstrirao i u te dvije borbe protiv Mirka. S 14 godina počeo je trenirati Muay Thai kako bi se obranio od nasilnika na ulicama Brooklyna.

Prebacio se na boks i lijepe uspomene vežu ga za Madison Square Garden, u kojem je kao 19-godišnjak bio u finalu Golden Glovesa, prestižnog amaterskog boksačkog turnira u kojem je završio drugi. Usporedno s boksom Miller je ušao u kikboks.

Ukupno je odradio 23 borbe, imao je 21 pobjedu i prije nego se ozbiljno bacio u boksačke vode, dvaput ga je školovao Mirko Filipović. U boksu nema poraza, iz 24 meča ima 23 pobjede, 20 nokautom, a ima i jedan neodlučeni ishod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba