Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaos: Stotinjak Delija pretuklo jednog Švicarca, policija pucala

None Foto: Youtube/Screenshot

Srpski huligani stigli su na prvi susret playoffa Lige prvaka između Young Boysa i Crvene zvezde i cijeli dan provocirali po gradu. Nekoliko sati prije utakmice tukli su palicama sirotog Švicarca, a policija je pucala u zrak

Od jutra, od kad su huligani Crvene zvezde stigli u Bern, policija je imala pune ruke posla. Razbijali su boce, na policijske automobile lijepili Zvezdine oznake, a kulminiralo je nekoliko sati prije početka utakmice brutalnim napadom. Iako među navijačima diljem Europe postoji nepisani kodeks o napadanju samo kad su obje strane u jednakom broju, kod srpskih huligana toga nema. Stotinjak Delija napalo je jednog navijača, a u tučnjavi, odnosno iživljavanju nad sirotim Švicarcem koristili su i palice.

Udarali su ga nogama, rukama, štapovima, palicama i tko zna kako bi to završilo da se u blizini nije našao jedan policajac koji je pucnjevima u zrak rastjerao srpske huligane. Naravno, odmah nakon pucnja Delije su počele bježati.

Inače, Crvena zvezda igra playoff Lige prvaka protiv Young Boysa, momčadi koja je prošle godine u ovoj fazi natjecanja iznacila zagrebački Dinamo. 

Komentari (173)