Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaos u Osijeku - ostavke, smjene, trener je Karačić

None Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL 6

U nogometnom klubu Osijeku vlada kaos. Otkaz su dali predsjednik Bubalo, direktor Dumančić, sportski direktora Vukoja. Karačić je novi trener

Od ponedjeljka NK Osijek ima novoga trenera, Branka Karačića, ali više nema predsjednika Krešimira Bubala, direktora Milu Dumančića te sportskog direktora, Dragana Vukoju.
- Svojedobno sam rekao da ću, kad prvi put čujem – 'Bubalo, odlazi!', i otići iz kluba. U nedjelju su mi to skandirali s tribina i održao sam svoje obećanje. Ipak ja nisam Zdravko Mamić da me se svaki dan proziva, meni je nešto tako dovoljno reći samo jednom! - kaže Bubalo dodajući da su 'HDZ i HSP ispolitizirali situaciju oko kluba i izmanipulirali navijačku skupinu Kohortu'.
Bubalo je pritom izvijestio javnost da su, prvi put u povijesti kluba, raspisali natječaj za novoga direktora, 'pa neka oni iz HDZ-a i HSP-a, koji misle da mogu bolje i uspješnije raditi od nas, sada istaknu svoju kandidaturu i prihvate se posla i preuzmu klub'.
'Žalosno je da nas tako vrijeđa i omalovažava grupa od 50-ak navijača koji su prvi put u nedjelju kupili ulaznicu za utakmicu', kaže Bubalo.
Branko Karačić, koji se obratio navijačima ispred prostorija uprave kluba, situaciju u kojoj se našao nazvao je 'nezgodnom'. Navijače je zamolio da poštuju njegova prethodnika Tomislava Steinbrucknera, kao i članove Uprave kluba, na što su mu navijači uzvratili da počne trenirati igrače, a ne voditi politiku. Inače, 50-ak kohortaša je ispred prostorija Uprave kluba razvilo veliki transparent na kojem je pisalo – '16.08.- dan koji smo čekali!'

Komentari (14)
  • napravit će karačić nešto od kluba...

    16. 8. 2010,   13:50
  • wesley sta ti pricas???osijek prodao cibaliji!!pa ti nisi normalan osjek bi prije partizanu prodao nego cibaliji poderali smo vas !eto i onda ljudi se pitaju zasto vlada mržnja izmedju dva slavonska kluba pa zato sto i kad smo bolji vi kazete da ste pustili!!dabogda ispali!!!Cibalia živi vječno!

    16. 8. 2010,   13:50
  • kohorta dodji te u vinkovce gledat pravi nogomet!!ULTRAS

    16. 8. 2010,   13:50