Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaos u Pioniru! Dobio u glavu, krenuo je obračun s navijačima

None Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL 2

Zvezda je slavila s 96-90, a njezini navijači su potom tvrdim predmetom u glavu pogodili Partizanova igrača Radeta Zagorca. Kapetan Partizana Novica Veličković krenuo je prema tribini obračunati se s Delijama

Poslije treće utakmice finalne serije srpskog košarkaškog prvenstva između Crvene zvezde i Partizana došlo je do incidenta.

Zvezda je slavila s 96-90 u dvorani Aleksandar Nikolić, a njezini navijači su potom tvrdim predmetom u glavu pogodili Partizanova igrača Radeta Zagorca, javlja Kurir.

Ubrzo nakon toga, kapetan crno-bijelih Novica Veličković ušao je u verbalni sukob s navijačima Zvezde te je krenuo prema tribini u Pioniru gdje su oni bili smješteni. Fizički sukob spriječio je njegov suigrač Đorđe Gagić, koji je Veličkovića ugurao u tunel prema svlačionici.

Zvezda je ovom pobjedom povela 2-1 u seriji koja se igra na tri pobjede.

Podsjetimo, ova finalna serija obilježena je skandalima. U prvoj utakmici Zvezda je također slavila(98-94), a trener Partizana Andrea Trinchieri je u samo dvije skunde dobio dvije tehničke pogreške i završio na tribinama.

Žalio se na sudačke odluke zbog čega je morao napustiti teren, a kada je u pratnji zaštitara išao prema tunelu, navijači Crvene Zvezde gađali su ga raznim predmetima. 

Zatim su ga ispratili skandaloznim povicima 'ustašo, ustašo' jer Trinchieri ima hrvatsko podrijetlo.

- Cijelu utakmicu me vrijeđaju. Poštujem sve navijače, ali ovo nije poštovanje. Ne, ovo nikako nije poštovanje - prokomentirao je trener Partizana po završetku susreta.

Komentari (17)
  • Trebalo je to iskorjeniti jos u ABA ligi sa oduzimanjem naslova.

    15. 6. 2019,   22:39
  • Srpska posla..

    15. 6. 2019,   22:41
  • heba te , pa u partizanu igra zagorec a ovi vrište na trenera da je ustaša , pa to nema ni u alan fordu

    15. 6. 2019,   23:16