Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kapetan Derby Countyja izvan terena 15 mjeseci zbog nesreće

Kapetan Derby Countyja izvan terena 15 mjeseci zbog nesreće
1

Kapetan engleskog drugoligaša, DC-a, Richard Keogh neće zaigrati 15 mjeseci zbog prometne nesreće koju su prouzročili njegovi suigrači Mason Bennett i Tom Lawrence pod utjecajem alkohola...

VIDEO

Richard Keogh, koji je bio samo suputnik u prometnoj nesreći koju su skrivili njegovi suigrači Mason Bennett i Tom Lawrence pod utjecajem alkohola, bit će izvan travnjaka do prosinca 2020. godine. Ruptura ligamenata uništila mu je karijeru jer će pri povratku na travnjak imati još samo tri mjeseca ugovora s Derby Countyjem. Trener Phillip Cocu kaže kako se i sam Keogh osjeća jako depresivno vezano za cijelu situaciju.

- Posjetio nas je kratko na treningu pa smo razgovarali - rekao je Cocu za Sky Sports.

- Jako je potišten zbog cijele situacije, što je normalno. Osim privatno, takva ozljeda ga je dotukla i profesionalno. Biti kapetan momčadi, a ne biti u mogućnosti predvoditi svoju momčad, mora vas obilježiti - govori trener Derbyja. 

- Mislim da se osjeća odgovornim. Velik je to zalogaj, a on, kao kapetan, preuzeo je odgovornost na sebe - rekao je Cocu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U utorak navečer su dečki, tvrdi trener, otišli na kuglanje, a potom i na večeru, a neki su ostali u kafiću i poslije 8 navečer. Osim toga, iz kluba je potvrđeno da će kapetansku traku preuzeti Tom Huddlestone dok Keogha nema. 

Podsjetimo,  Tom Lawrence i Mason Bennett su se pijani sudarili svojim Range Roverom i Mercedesom nakon zabave koju su imali sa suigračima iz kluba. U jednom od automobila je bio i kapetan momčadi kojem je sezona gotova. 

- Igrači koji su sudjelovali u incidentu bit će pod istragom kluba, a uz bilo koju kaznu koja će im biti izrečena bit će dodan i društveno koristan rad u zajednici. One koji su sudjelovali u incidentu očekuju ozbiljne kazne, ali ćemo ih podržati u povratku u momčad - dodao je klub.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića