Obavijesti

Sport

Komentari 50

Kapetan Mandžo vodio Juve do nove pobjede! Dybala je zabio...

Kapetan Mandžo vodio Juve do nove pobjede! Dybala je zabio...
1

Dugo je lomio Juventus žilavu Bolognu, a tek su ih slomili u 67. minuti preko Paula Dybale. Stara dama je tako povećala prednost nad drugoplasiranim Napolijem na ogromnih 16 bodova...

VIDEO

U odsustvu Chiellinija, Mario Mandžukić još jednom je predvodio svoju momčad na terenu kao kapetan i odveo ih do nove pobjede na gostovanju protiv Bologne. Kapetan Super Mario opet je svoju rolu odradio na najbolji mogući način, no nije uspio doći do novog gola. 

Dugo je lomio Juventus žilavu Bolognu, a tek su ih slomili u 67. minuti preko Paula Dybale. Stara dama je tako povećala prednost nad Napolijem na 16 bodova, čime su praktički i osigurali novi naslov prvaka Italije. Ova utakmica ujedno je Juveu došla i da se napune samopouzdanjem nakon jako loše predstave protiv Atletico Madrida u osmini finala Lige prvaka gdje su ih Rojiblancosi uništili s obrambenom igrom i zabili im dva gola uoči uzvrata u Torinu.

Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić bili su potpuno neprimjetni, a to se odmah osjetilo na igri njihove momčadi, ali i na samom semaforu gdje je pored njihovog imena stajala nula. 

U susretu između Sassuola i SPAL-a nije bilo pobjednika, susret je završio 1-1. Peluso je doveo domaćine u vodstvo u 43. minuti, a izjednačio je Petagna u 68. minuti iz jedanaesterca. Domaćin je od sudačke nadoknade bio s igračem manje nakon što je isključen Alfred Duncan. Lorenco Šimić nije nastupio za SPAL.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chievo i Genoa su odigrali bez golova, a Adrian Šemper nije nastupio za domaći sastav. 

U ranije odigranom susretu nogometaši Sampdorije pobijedili su kao domaćini Cagliari sa 1-0. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Quagliarella koji je u 66. minuti bio precizan izvođač kaznenog udarca.

Darijo Srna je ušao u 73. minuti, a Filip Bradarić ostao je na klupi za pričuve Cagliarija.

Večeras su na rasporedu još dvije utakmice, sastaju se Parma - Napoli i Fiorentine - Inter.

Na ljestvici vodi Juventus sa 69 bodova ispred Napolija koji ima 53 i Intera sa 46 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu