Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karačić: Mi smo filmska priča! A u Köln je došlo 20 Mostaraca

None Foto: Marius Becker/DPA/PIXSELL

Što reći, biti MVP final foura Lige prvaka pored takvih veličina je velika čast, nevjerojatan osjećaj. U Skoplju nas čeka veličanstven doček, rekao je Igor Karačić koji nakon osvajanja Lige prvaka seli u Kielce

Neka sada o nama snime film jer ovo je doista bila filmska priča, rekao nam je MVP final foura rukometne Lige prvaka Igor Karačić (30). Mostarac je oduševio protiv Barcelone i Veszpréma.

- Mi smo se cijelu sezonu šalili da idemo uzeti Ligu prvaka i ove godine unatoč svim problemima koje smo imali. Doista, rekli smo da nam novac nije najvažniji, da nećemo razmišljati o tome. Razmišljali smo samo o tome kako zadržati renome jednog Vardara.

KARAČIĆ PRVAK EUROPE I MVP 'Odlazim, moram... A Vardar je čudo od kluba, ponos Balkana'!

Karačić je zabio tri gola uz pet asistencija i proglašen je najkorisnijim igračem završnog turnira u Kölnu. Sjajan je bio i Ivan Čupić koji je utrpao pet komada.

- Što reći, biti MVP final foura Lige prvaka pored takvih veličina je velika čast, nevjerojatan osjećaj. U Skoplju nas čeka veličanstven doček. Išli smo na sedmerce jer smo znali da će Čupko to sve u završnici zabiti. To je majstor, uzeo je treći naslov prvaka Europe i jedan je od naših najvećih rukometaša ikad - kaže nam Karačić.

Vardar Skopje - Telecom Veszprem FOTO: IGOR MVP FINAL FOURA Osvojili naslov, a sad - razlaz: Karačić i Čupić prvaci Europe!

Mostarci navijali u Njemačkoj

- Vlasnik Sergej ostaje u klubu, njemu samo treba pomoć države i vlade. Godinama je ulagao milijune eura i sad mu treba pomoć. Svi igrači koji imaju ugovore će ostati i Vardar bi mogao izgledat dobro iduće sezone. Ja nakon 7,5 godina i dva naslova europskog prvaka odlazim u Kielce. Iduće tri godine igrat ću u Poljskoj.

- Čak 20 mojih Mostaraca je bilo na utakmici u Kölnu - tata, mama, dvojica braće, prijatelji, kumovi. Bilo je puno lakše igrati uz takvu podršku mojih Hercegovaca u Njemačkoj.

Igorov brat Ivan (34) je također rukometaš, igra u Izraelu, a Goran (22) je nogometni golman i brani u Turskoj.

Komentari (7)
  • Bravo za Igora i Čupka i bravo za Vardar. Klub u raspadu na krovu Europe. Čudo !

    4. 6. 2019,   07:47
  • tko god želi osvojiti ligu prvaka. bilo u nogometu ili rukometu, mora imati hrvata u sastavu

    4. 6. 2019,   07:19
  • Bravo za Vardar, bravo za tako malenu državu Makedonimnu koja im a europskog prvaka u rukometu, a i sve čestitke Karačiću.

    4. 6. 2019,   06:44