Obavijesti

Sport

Komentari 19

Karleuša posvađala igrače: Muž našao poruke bivšeg suigrača

Karleuša posvađala igrače: Muž našao poruke bivšeg suigrača
1

Duško Tošić i Ognjen Vranješ su zajedno igrali u Crvenoj zvezdi, a kontakt defenzivca Anderlechta i Jelene Karleuše započeo je nakon što je pjevačica napala izbornika zbog svog muža

VIDEO

Jelena Karleuša uvijek je bila uz svog supruga Duška. Njegova najveća podrška, njegov glas pobune, neslaganja... Branila ga u dobru i zlu, kritizirala trenere i izbornike i vodila borbu s njima kada ga nisu stavljali u igru.

Sada je došao red na reprezentativca Srbije da se bori za svoju ženu. Deblji kraj je izvukao omraženi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ koji je pjevačici slao poruke. Tošić je sve pronašao na Jeleninom mobitelu, piše Kurir.

Pokretanje videa...

00:13

Tošić i Vranješ su zajedno igrali u Crvenoj zvezdi, a kontakt defenzivca Anderlechta i Jelene Karleuše započeo je nakon što je ona stala u obranu svog muža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Je li u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defenzivac? Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću šutjeti. Sramota. Niti jedan mu nije ni do koljena. Toliko, pozz - napisala je Karleuša u rujnu na Twitteru.  Dogodilo se to nedugo nakon što je Tošić potpisao za kineski Guangzhou R&F F.Cgdje mu je godišnja plaća 5,8 milijuna eura.

Dočekao ju je tada Vranješev odgovor kako njezin muž ne igra ni u Kini.

- A je l’ realno da pored malih, smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu. Budi realna malo Jelena - komentirao joj je Vranješ i nakon toga joj krenuo slati privatne poruke.

Sada je sve doznao Tošić i poludio, navodno je Vranješu poručio "da će ga polomiti" i da neće "smjeti izaći na ulicu".

Ognjen Vranješ poznatiji je po skandalima nego po nogometnom talentu, a posljednji je put završio u medijima nakon što je na ruci istetovirao lik četničkog vojvode Momčila Đujića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet