Obavijesti

Sport

Komentari 22

Karte za Floyd vs. McGregor doseći će cijenu od 130,000 €

Karte za Floyd vs. McGregor doseći će cijenu od 130,000 €
1

Dobro ste pročitali i nije šala. Prema procjenama britanskih stručnjaka, ulaznice za najveći event borilačkih sportova u povijesti mogle bi doseći vrtoglavih 130 tisuća eura

VIDEO

Ostalo je manje od mjesec dana do najvećeg okršaja u povijesti borilačkih sportova. Floyd Mayweather Junior i Conor McGregor ukrstit će rukavice po boksačkim pravilima 26. kolovoza u novoj T-Mobile Areni u Las Vegasu. Neporaženi boksački prvak vratio se iz mirovine kako bi zaokružio bogatu karijeru i upisao 50. pobjedu protiv jedinog MMA borca koji je u UFC-u simultano držao dva pojasa prvaka, u pero i lakoj kategoriji.

Dobra vijest je da karata za nadolazeći spektakl još uvijek ima. Lošija vijest je da se cijene za tih preostalih 800 karata (od ukupnih 20 tisuća) kreću od 1780 eura u najgornjim redovima do 6880 eura za sredinu partera, piše DailyMail. Cijene karata su u skladu s nazivom cijele priredbe - "The Money Fight".

No, kvaka je u tome da će ubrzo i tih 800 karata nestati. Za meč Mayweathera i McGregora se već sada zna da će donijeti rekordnu zaradu od prodaje karata, više od 50 milijuna dolara. A jednom kad karte nestanu u slobodnoj prodaji na crnom tržištu doseći će cijene i do 130 tisuća eura. Tolika hajka se podignula oko ovog meča.

Amerikanac i Irac će podijeliti 300 milijuna dolara.. U obzir su uzeti PPV-evi po cijeni od 100 dolara, sponzori i TV prava, kao i sve ostalo što će dvojici glavnih likova donijeti nenormalnu zaradu.

Za Mayweathera se zna, čovjek je zbog ove prigode izašao iz boksačke mirovine s rekordom 49-0 i tamo će se vratiti nakon meča bez obzira kako on prošao. No, temeljno pitanje svih obožavatelja borilačkih sportova glasi:

"Kamo će Conor McGregor nakon ovog meča i hoće li se ikad više vratiti u UFC?"

Dana White kao vjerni pas čuvar neprestano hoda uz svoju najskuplju i najprofitabilniju akviziciju. Za primijetiti je da su šef UFC-a i najveća zvijezda elitne MMA promocije bliži nego ikada, ali stariji fanovi sjetit će se da je tako bilo i s Jonom Jonesom, Rondom Rousey itd. Dana White juri za novcem i tu nema ništa sporno.

Pitanje je samo kako će se cijela situacija odviti nakon što McGregoru sjedne 100 milijuna na bankovni račun. Nokaut protiv Eddieja Alvareza mogla bi biti Irčeva posljednja borba koju smo gledali unutar oktagona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe