Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kasniš na trening? - 23.000 €; Zvoni ti mobitel? Još 1100 €...

None Foto: Reuters/PIXSELL 3

Dok igrači Nenada Bjelice za kašnjenje na trening plaćaju 1000 eura, nogometaši Franka Lamparda platit će 23 puta više, a svaku minutu kašnjenja na sastanke čak 580 eura. Oštar zakonik "bluesa"...

Chelsea ove sezone ne izgleda loše. Pod dirigentskom palicom klupske legende Franka Lamparda, nanizali su čak šest pobjeda i sjaje visoko na drugom mjestu Premiershipa, osam bodova iza vodećeg Liverpoola, a jedan, ali vrijedan bod ispred Cityja. Čini se da je Frank zaista sjajan trener i da ga igrači slušaju, a kako i ne bi kada mogu dobiti kazne i do vrtoglavih 23.000 eura ukoliko zakasne na trening. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo je to najveća novčana kazna za Lampardove igrače. Ukoliko igrač Chelseaja nije na travnjaku u trenutku kada Frank označi početak treninga, u klub će inkasirati 23.000 eura bez pogovora i  to, kao i sve ostale kazne, u roku od 14 dana, a ukoliko zakasne i s plaćanjem kazne, platit će dvostruko.

Usporedbe radi, ako neki dinamovac na trening zakasni do 10 minuta, platit će 100 eura. Ako zakasni između 10 i 20 minuta, onda plaća 300 eura, a 500 eura je kazna ako se kasni između 20 i 30 minuta. Pola sata kašnjenja i više od toga platit će 1000 eura, prema cjeniku Nenada Bjelice. 

Foto: Goran Stanl/PIXSELL

POGLEDAJTE BILJEŠKE Bjelica otkrio recept za uspjeh: Održao seminar na Camp Nouu

Bolesni ste i ne da vam se na posao? Da vam je šef Frank Lampard, takvo bi vas razmišljanje skupo koštalo. Naime, onaj "blue" koji ne prijavi da je bolestan ili ozlijeđen sat i pol prije početka treninga u zajedničku 'kasicu prasicu' ubacit će 12.000 eura. 

Foto: Facbook

Mobitel koji zazvoni za vrijeme obroka ili sastanka igrače će koštati 1.100 eura. Zagrebački igrači, recimo, do sat i pol prije utakmice mogu koristiti mobitel, a kad je u pitanju trening, onda igrači do 45 minuta prije početka mogu koristiti mobitel. Zatim ga moraju ostaviti jer Bjelica želi da tih 45 minuta do treninga u svlačionici provedu u zajedničkom razgovoru, a ne na mobitelu. Osim toga, možda mu je žao naplaćivati im kazne i za zvukove mobitela.

Chelsea v Crystal Palace - Premier League - Stamford Bridge 'blessing in disguise' Kako je, unatoč embargu, Lampard preporodio Chelsea

Ukoliko zakasne na zakazane medicinske terapije, igrači Chelseaja iz džepa će izvaditi čak 2.500 funti, dok će duplo više dati ako se s utakmice ne vrate momčadskim busom, a to ne jave barem 48 sati ranije klubu.  Najjeftinije će proći igrači koji zakasne minutu na sastanak s kaznom od 580 eura, no svake sljedeće minute platiti će dodatnih 580.  Kazne se skupljaju odvojeno od drugih prihoda kluba i koriste se za zajedničke aktivnosti te daruju humanitarnim udrugama. 

 

Komentari (16)
  • Nije to ništa, u mom bivšem klubu ako zakasniš na trening morao si donest gajbu pive sljedeći trening, pa ti kasni bajo moj 😁😂

    12. 11. 2019,   19:44
  • Sta je previse, previse je!

    12. 11. 2019,   19:49
  • To je ništa kad jedan ka te ima otprilike 250 tisuća funti tjedno, znači on to zaradi za jedan dan! A vi novinari razmislite prije nego napišete takvu "senzacionalnu" vijest!

    12. 11. 2019,   22:05