Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Kauboji' bez prave igre ipak izvukli tijesnu pobjedu u Litvi

'Kauboji' bez prave igre ipak izvukli tijesnu pobjedu u Litvi
1

Izabranici Slavka Goluže slavili su u drugoj utakmici kvalifikacija za EP 2012. u Srbiji. Protiv domaćina Litve imali su velikih problema, no pobijedili su 21-19

VIDEO

Nakon lepršave igre hrvatskih rukometaša tri dana ranije u Karlovcu, činilo se da će gostovanje u Litvi biti tek lakša prepreka, no prevarili su se. Ipak, nakon dosta mučenja uspjeli su 'iščupati' pobjedu pred sam kraj, pobijedivši Litvance 21-19.

Ne vjerujemo da je izostanak Ivana Balića zbog ozljede toliko utjecao na igru, ali činjenica je da napadačka igra nije bila potpuna. Prošlo je 14 minuta utakmice, a Hrvatska je postigla samo dva gola. Nakon nekog vremena uspjeli su se probuditi, no i pet minuta prije završetka prvog dijela bilo je pet golova prednosti za domaćine. Ipak, stvar spašava Lacković pa se na odmor odlazi s dva gola zaostatka (10-8).

Do prvog izjednačenja 'kauboji' dolaze u 37. minuti golom Domagoja Duvnjaka, a 15 minuta prije kraja susreta do prvog vodstva. U 58. minuti susreta Hrvatska je imala najveću prednost na utakmici (21-17) nakon gola Vedrana Zrnića, što je do kraja i uspjela sačuvati.

Zrnić je postigao pet golova. Hrvatska je tako došla do vrijedna dva boda i trenutno se nalazi na drugom mjestu skupine sa četiri boda iza Španjolske koja je također prikupila dvije pobjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu