Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kauboji kao novinari: Mandić intervjuira, Stepančić snima...

None Foto: RTL/screenshot

Voditelj Mandić intervjuirao je Željka Musu i Igora Karačića, svi su umirali od smijeha, a naročito Igor koji je na kraju pobjegao. Sjajno se Kauboji zabavljaju uoči utakmice za peto mjesto protiv Švedske...

Umjesto lopte - mikrofon i kamera. Raspoloženi Kauboji čekaju utakmicu za peto mjesto protiv Švedske, a za to vrijeme su odlučili su malo zamijeniti uloge i vidjeti kako je to biti novinar.

David Mandić uzeo je mikrofon u ruke i na pet minuta postao voditelj dok je Luki Stepančiću pripala uloga kamermana. Voditelj Mandić intervjuirao je Željka Musu i Igora Karačića, svi su umirali od smijeha, a naročito Igor koji je na kraju pobjegao. Kako su se Kauboji snašli u novinarskom poslu možete pogledati OVDJE.

Tugu nakon poraza od Brazila i Njemačke zamijenilo je veselje i smijeh što pokazuje da se Kauboji sjajno slažu i da su teški trenuci iza njih.

Hrvatska u utorak igra utakmicu za peto mjesto protiv Švedske, no mnogi smatraju da je ta utakmica nebitna i da se igrači uzalud troše umjesto da odu u svoje klubove na pripreme za nastavak nove sezone. I Švedska i Hrvatska osigurali su kvalifikacije za Olimpijske igre, stoga je ova utakmica više revijalna nego ozbiljna.

Kako god bilo, za naše rukometaše bi bilo najljepše kada bi se s pobjedom oprostili od Svjetskog prvenstva, bez obzira što ta pobjeda nema nikakav značaj...

Tema: Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u Danskoj i Njemačkoj

Komentari (7)
  • Lijepo! Humor na razini Cro-dopa...

    25. 1. 2019,   22:25
  • zabavno

    25. 1. 2019,   21:10
  • Moze li malo imitacija Brazilaca

    26. 1. 2019,   12:32