Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Momci, oprez! Sudit će nam dvojac koji je izludio Vujovića

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nevjerojatno strog sudački kriterij Rumunja Dina i Dinua odnio je Slovencima pozitivan rezultat u utakmici prvog kola protiv Makedonije. Isti ti suci dijele pravdu u utakmici Hrvatske i Norveške

Constantin Din i Sorin-Laurenţiu Dinu sudit će večerašnju utakmicu Hrvatske i Norveške na Europskom rukometnom prvenstvu u Areni Zagreb (20:30), odlučila je sudačka komisija EHF-a.

Rumunjski suci debitirali su na ovom Euru u utakmici prvog kola u Zagrebu između Makedonije i Slovenije (25-24), kada su Slovenci imali čak 22 minute isključenja te posljednjih pet i pol minuta nisu zabili gol.

DRAMA DO KRAJA Vujović poludio! Makedonci u paklu Arene srušili Slovence

- Ne znam što reći nakon svega. Kad sam vidio da su Rumunji postavljeni da nam sude, bojao sam se jer nisam znao što će se dogoditi tijekom utakmice - rekao je nakon te utakmice slovenski izbornik Veselin Vujović i u nevjerici dodao:

- Imali smo prilike otići na tri, četiri i pet golova razlike, ali oni su izmislili neka isključenja, korake i slične stvari koje su samo oni mogli vidjeti. Zaključio sam da nakon 45 godina u rukometu ne poznajem pravila jer mi 90 posto njihovih odluka nije bilo jasno. Možda bi bilo bolje da odem u rudare.

Men's EHF European Handball Championship VUJOVIĆ BIJESAN NA SUCE 'Ja ne znam ništa o rukometu, možda bolje da idem u rudare'

Rumunji su nakon toga sudili i utakmicu Mađarske i Španjolske (25-27) u Varaždinu, u kojoj su Mađari imali 10, a Španjolci četiri minute isključenja. Nadajmo se kako će se izabranici Line Červara znati prilagoditi njihovu strogom kriteriju.

Tema: Europsko rukometno prvenstvo 2018.

Komentari (43)
  • ajde prestanite više omalovažavat naše rukometaše idite navijat tamo tko vam igra bolje mamlazi

    20. 1. 2018,   17:29
  • Nama odgovaraju ako Linu zavežemo za klupu :-)

    20. 1. 2018,   19:10
  • Odlični su to suci. Mesarima iz Slovenije su pokazali gdje im je mjesto sa svojim "ragbi rukometom " !

    20. 1. 2018,   18:33