Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kazna za homofobne povike 8000 kn i tri godine zabrane!

Navijač je Chelseaja prijetio i vrijeđao, policija ga je izvela s tribine, on je na sudu priznao krivnju, a kazna će, vjeruju Englezi, biti primjer drugima da je takvo ponašanje na stadionu neprihvatljivo

Chelseajev navijač koji je izbačen s tribine na gostovanju kod Brightona zbog homofobije kažnjen je s 965 funti (gotovo 8000 kuna) i zabranom odlaska na utakmice tri godine, objavio je klub Brighton and Howe.

On je priznao da je izvikivao prijetnje i uvrede, čime je uznemiravao druge pojedince, a Brightonov je glasnogovornik pohvalio reakciju policije:

- Ova odluka pokazuje njihov i naš čvrst stav prema nultoj toleranciji na bilo kakvo nasilje i uznemiravanje od strane svih onih koji dolaze na nogometne utakmice. I podsjećamo da nećemo tolerirati takvo ponašanje na našem stadionu.

Sjajan primjer kako očistiti tribine od svih oblika devijantnog ponašanja i pretvoriti ih u mjesto radosti i zabave...

Komentari (61)
  • .....nema potrebe njima bilo sta govoriti......dovoljan je kriz koji nose....sutnja okoline i izolacija...najteze ce im pasti...oni meni nesmetaju....ali zato sa svom svojom sutnjom smetam njima..... to je problem....

    4. 1. 2019,   22:57
  • A sto je sa Salahovom prijetnjom o odlasku ako Izraelac dode u Liverpol?

    4. 1. 2019,   22:54
  • Sve polako ide k vragu

    4. 1. 2019,   23:12