Obavijesti

Sport

Komentari 123

Kek bi bio najbolje rješenje, ali iz HNS-a su kontaktirali Dalića

Kek bi bio najbolje rješenje, ali iz HNS-a su kontaktirali Dalića
1

Tu je uvijek i nekakvo vatrogasno rješenje u vidu Krune Jurčića koji bi prihvatio bilo što, s obzirom da je bez posla, pa i tu mogućnost da na 90 minuta postane hrvatski izbornik pa se pokupi i ode u slučaju poraza

VIDEO

Tko će biti novi hrvatski izbornik, glavno je pitanje dva dana uoči utakmice protiv Ukrajine u Kijevu. Dok se čeka bijeli dim iz HNS-a nije za zgorega prisjetiti se da je 'između redaka' nekoliko dana uoči utakmice s Fincima iz dobro obaviještenih izvora u HNS-u procurila informacija da su već kontaktirali Zlatka Dalića. A podsjetili bismo i na nedavnu izjavu jednog od čelnih ljudi saveza Damira Vrbanovića: 

- Ako nešto pođe po zlu, ne brinite, imamo B opciju.

Zlatko Dalić hrvatski je trener koji je uspješnu karijeru gradio daleko od Dinama i Hajduka, u Aziji. Doduše, Hajduk ga je kontaktirao prije dovođenja Carrilla, ali Dalić im je bio preskup i odlučili su se za Španjolca.

Nama se čini da bi najozbiljnije rješenje bio Matjaž Kek, kojeg navodno na klupi žele i Slovenci, ali je pitanje bi li Rijeka na to pristala i želi li Kek uopće upasti u 'kašetu brokava', doći na klupu Hrvatske u teškoj situaciji pa još eventualno izgubiti u Ukrajini... Taj grozan start vjerojatno bi zapečatio njegovu budućnost kao hrvatskog izbornika. A nama se Slovenac ne čini tako naivnim. Realnije je da on na klupu Hrvatske sjedne jednog dana na početku kvalifikacijskog ciklusa i radi u miru, pod svojim uvjetima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Opcija je svakako i mlađi brat Mamić. Iako se Zdravko hvali da on na istoku zarađuje milijune, prilično smo sigurni da reprezentaciju ne bi odbio. Uz dužno poštovanje svakome, jedna je stvar voditi klubove iz Emirata ili Arabije, a sasvim druga reprezentaciju.

Robert Prosinečki bio bi prvi izbor svakome tko je pri zdravoj pameti, ali ne i aktualnoj vrhuški hrvatskog nogometa. Veliki Žuti naprosto nije na istoj valnoj duljini s njima i teško je za očekivati da bi mogao sjesti na klupu Hrvatske prije no što padnu Šuker i Mamić.

Naravno, tu je uvijek i nekakvo vatrogasno rješenje u vidu Krune Jurčića koji bi prihvatio bilo što, s obzirom da je bez posla, pa i tu mogućnost da na 90 minuta postane hrvatski izbornik pa se pokupi i ode u slučaju poraza u Ukrajini.

U svakom slučaju, vrlo brzo ćemo saznati hoće li Hrvatsku u Kijevu voditi neiskusni Joe Šimunić ili 'pravi trener'. Očekuje se izvanredna pressica HNS-a prije puta u Kijev...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska