Obavijesti

Sport

Komentari 11

Kek: Zasitio sam se Rijekom, a Igor Bišćan radi odličan posao

Kek: Zasitio sam se Rijekom, a Igor Bišćan radi odličan posao
1

Bivši trener Rijeke i trenutni izbornik slovenske reprezentacije Matjaž Kek gostovao je u Planesportovoj emisiji prije utakmica Lige prvaka u kojoj se osvrnuo na stanje u svom bivšem klubu

VIDEO

Došlo je do zasićenja i loše komunikacije. Mislim da je napuštanje kluba bilo odgovorno od mene i hvala svima, od predsjednika do navijača na svemu u Rijeci, rekao je u emisiji kod Joška Jeličića bivši trener Rijeke Matjaž Kek.

Nije puno komentirao svoj angažman u Rijeci, ali Kek se dotaknuo novog lica na klupi druge momčadi prvenstva. Igor Bišćan nije najomiljeniji među Armadom za razliku od Keka koji im je bio sve, ali radi dobar posao.

- Prije svega meni je izuzetno drago da je trener koji je došao iza mene okrenuo negativni trend s pozitivnim rezultatima. Gledao sam malo utakmica, ali kroz te pozitivne rezultate igrači dobivaju sve više samopouzdanja i to na terenu izgleda sve bolje. Bišćan je u igru unio nekoliko dobrih ideja, a momčad je na to odlično reagirala - prokomentirao je poteze svog zamjenika.

Nakon 17. kola Rijeka se nalazi na drugom mjestu sa devet bodova manje od vodećeg Dinama. Nakon sljedećeg kola, Bišćan će imati mnogo vremena da svoje taktičke zamisli dovede na još višu razinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Rijeka je najbolje igrala u derbijima. Interesantno se nadovezati na sadašnju Rijeku pogledom na Dinamo. Bišćan je nekoliko puta zarotirao momčad kao što to radi Bjelica u Dinamu zbog europskih natjecanja i to se pokazalo odličnim. Mislim da je dobro što je Rijeka blizu 'modrih' jer bi na proljeće moglo biti svašta - zaključio je slovenski izbornik.

U posljednjem jesenskom kolu drugoplasirana momčad HNL-a igra u Koprivnici protiv Slaven Belupa. U prvom susretu na Rujevici Rijeka je, s Kekom na klupi, remizirala s 'farmaceutima' rezultatom 0:0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu