Obavijesti

Sport

Komentari 87

Kek: Zebec nam se smijao u facu, cirkus je počeo u 46. min

Kek: Zebec nam se smijao u facu, cirkus je počeo u 46. min
2

Matjaž Kek bio je ljutit zbog suđenja u polufinalu Kupa. Tvrdi kako im se sudac Mario Zebec smijao u facu. Sarkastično je poručio kako će njega ovakvo suđenje odvesti na iduće EP ili SP

VIDEO

Dinamu čestitam na prolasku u finale. Dinamo je zasluženo dobio i prošao u finale, a tko će dobit u finalu mi je svejedno. Jako sam nezadovoljan prvim poluvremenom. Od 46. minute utakmica nije bila toliko bitna, rekao je ljutiti Matjaž Kek i dodao:

- Tada je počeo cirkus.

Pitali smo Matjaža je li misli na sudački cirkus.

- Bilo je to suđenje koje će suca dopeljati na iduće Europsko ili Svjetsko prvenstvo. Neću umanjivati pobjedu Dinama, ali ovo pričam u kontekstu uništavanja nogometa. Nije u redu da nam se sudac Zebec smije u facu - kaže Kek, koji je na kraju zaustavio igrače koji su krenuli prosvjedovati prema sucu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- A što sam trebao napraviti? Pustiti ih? Pa to nije u redu da se tako ponašaju. Svi su bili oštećivani. Pa i Dinamo - rekao je Kek.

Ćorić igrač utakmice, Bradarić ispao tragičar, Heber usamljen
Ćorić igrač utakmice, Bradarić ispao tragičar, Heber usamljen

Nikola Jurčević bio je zadovoljan i nasmijan.

- Izuzetno sam sretan što smo dobili uvjerljivo, trebala nam je jedna velika pobjeda kako bi ušli u veliko finale, a sada nas čeka derbi s Hajdukom što je najveća poslastica za sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj. Ostvarili smo svoj cilj, plasirali se u finale, ali i vratilu tu neku energiju i samopouzdanje nakon što smo nedavno izgubili od Rijeke i Hajduka. Ti su porazi ostavili traga na nama, pa nam je ova pobjeda važna iz više razloga - rekao je Nikola Jurčević, pa nastavio:

- Sada smo na korak do trofeja, želimo i osvojiti taj Kup. U posljednje je vrijeme bilo puno kritika na nas, zadnjih sedam-osam utakmica momčad nije bila na razini, pa nam je ovaj dvoboj bio jako bitan. Čestitam igračima na borbenosti i angažmanu, ovo je sjajan rezultati. Možda i nisam sasvim zadovoljan igrom, ali onda nije niti bitna u kup utakmicama, tu se gleda samo rezultat.

Vi ste tijekom utakmice imali jedan verbalni sudar s Matjažom Kekom.

- Ma ne, bila je to korektna komunikacija. Malo sam bio iznenađen reakcijom riječke klupe, nisam u tim trenucima imao dojam da je nešto sporno. Samo sam rekao da start Stojanovića na Acostyju nije penal, za mene i nije bio. Ništa nije bilo u lošem ili negativnom tonu, bila je to normalna komunikacija. Moj razgovor sa Brunom Marićem koji je bio iza gola? Netko mi je signalizirao da je Bradarić u finišu prvog dijela igrao rukom, pa sam ga išao to pitati, makar ni ne znam što mi je on odgovorio.

Rekli ste da niste bili zadovoljni igrom svoje momčadi...

- U prvom dijelu smo imali problema u klasičnom otvaranju igre, Rijeka nas je tjerala da nam obrana vodi igru. Dobro smo skautirali i shvatili Rijeku, bili su opasni u nekoliko navrata, ali su ostali bez pravih prigoda. Zadovoljan sam načinom kako smo ih zaustavili. Ali, nisam zadovoljan s 20-ak odigranih minuta nakon riječkog isključenja. Kao da nas je blokirao taj crveni karton gostiju, bili smo prenervozni, a Rijeka je igrala rasterećeno. I tu nisam bio zadovoljan tečnošću naše igre, no kad smo se nakon drugog gola oslobodili grča imali smo nekoliko sjajnih akcija.

Kako vam se dopao Ante Ćorić?

- Gledam ga na treninzima i vidim igračku klasu, sviđa mi se kao igrač. U Zaprešiću sam njime bio zadovoljan, danas još i zadovoljniji. Ćorić dugo nije igrao u kontinuitetu, a ovakav način njegovog uvođenja je korisniji za njega i nas, a on će samo rasti i biti još bolji. A kada bude spremniji dobit će i veću minutažu. Od toga ne treba sada raditi famu, ubrzo će on biti još bolji - završio je Jurčević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet