Obavijesti

Sport

Komentari 31

Khabibu djed pomogao izabrati ženu: Birao između 6 ljepotica

Khabibu djed pomogao izabrati ženu: Birao između 6 ljepotica
1

Ispadom bijesa i tučnjavom nakon borbe s Conorom McGregorom, Khabib Nurmagomedov postao je glavna tema svih svjetskih medija, a sada se svijet pita i tko je njegova tajanstvena supruga

VIDEO

Dagestanac Khabib Nurmagomedov (30) pobijedio je Conora McGregora. Gušenjem ga je u četvrtoj rundi natjerao na predavanje, a tek nakon borbe uslijedio je pravi 'show'. Khabib je iskočio iz oktagona i napao jednog člana McGregorova tima, a članovi Nurmagomedova tima su ušli u kavez i napali Conora. Iako su uoči borbe, od strane McGregora i njegova tima, stizale razne uvrede na račun Dagestanca, ovim je potezom šokirao javnost, ali i postao glavna tema svih svjetskih medija.

Uzet će mu četvrt milijuna, bit će suspendiran, ali titula ostaje
Uzet će mu četvrt milijuna, bit će suspendiran, ali titula ostaje

Privukao je ovim potezom tako pažnju i na svoj privatni život, koji je do sada skrivao kao zmija noge. Nurmagomedov se oženio još 2013. godine, ali javnosti sve do danas nije poznat identitet njegove supruge.

Poštujući svoju muslimansku vjeru, Khabib nikada svoju obitelj nije izlagao javnosti, ali time je sada izazvao još veće zanimanje svjetskih medija za taj dio njegovog života. Britanski portal The Sun bacio se na istraživanje te donose informacije kako bračni par ima dvoje djece. Kćer su dobili 2015. godine, a dvije godine kasnije i sina kojeg su navodno nazvali Mohammed.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo je da je njegovu suprugu birao njegov djed, čovjek koji je svetinja u muslimanskim obiteljima. Khabib je pred djeda doveo šest žena, a onda mu je djed između njih izabrao onu za koju će se udati. Otkrio je to nedavno Khabibov otac.

- Imao je tek 22 godine. Poznavao je suprugu, ali savjetovao se s djedom oko toga. Sjećam se da je pričao o šest djevojaka. Djeda Magomeda se sve pita, Khabib je prvo s njim o tome razgovarao. Vrlo su bliski. Da je Khabib sad ovdje, prvo bi otišao k njemu. Ne znam točno kako su odlučili, ali neophodno je bilo da dobije dozvolu svog djeda - rekao je Khabibov otac Abdulmanap Nurmagomedov.

Obitelj Nurmagomedov živi u gradu Mahačkali u republici Dagestan, a slike njegove supruge ne postoje na internetu. Ovih dana u javnost su procurile fotografije s njihovog vjenčanja, ali mlada je, zbog vjerskih običaja, cijelo vrijeme bila prekrivena od glave do pete tako da joj niti tada nitko nije vidio lice. 

Neki su čak pisali da je dobro poznata u svijetu slavnih, jer je jednom prilikom navodno u javnost procurila njezina fotografija iz noćnog izlaska s Ritom Orom i Lewisom Hamiltonom, no ta informacija nikada nije potvrđena.

The Mirror ističe da njeno ime nikada nije otkriveno u javnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića