Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kiks na početku: Mladostaši su otvorili Ligu prvaka porazom...

Kiks na početku: Mladostaši su otvorili Ligu prvaka porazom...
1

Mađari su daleko bolje ušli u utakmicu i nakon što su poveli sa 4-1 bilo je jasno kako će 'žapci' teško do bodova. Kod Mladosti su najefikasniji bili Lovre Miloš i Miloš Ćuk sa po tri gola u utakmici Lige prvaka...

VIDEO

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti otvorili su nastup u Ligi prvaka porazom u Budimpešti od OSC-a sa 10-13 (1-3, 2-3, 5-4, 2-3).

Mađari su daleko bolje ušli u utakmicu i nakon što su poveli sa 4-1 bilo je jasno kako će 'žapci' teško do bodova.

OSC je na poluvremenu vodio 6-3, a na koncu treće dionice s dva gola razlike (10-8). Kada je domaćin tri minute prije kraja pobjegao na +4 (13-9) sve je bilo jasno.

Momčad iz Budimpešte su do pobjede predvodili Andrija Prlainović sa četiri, te Nemanja Ubović s tri gola. Kod Mladosti su najefikasniji bili Lovre Miloš i Miloš Ćuk sa po tri gola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom kolu Mladost će na plivalištu uz Savu 19. listopada ugostiti Dinamo Tbilisi.

Preostala dva hrvatska predstavnika u Ligi prvaka, Jug AO i splitskoj Jadran već su odradili svoje utakmice u skupini A.

Jug AO je u utorak na gostovanju kod Jadrana iz Herceg Novog pobijedio sa 12-7 (1-1, 3-1, 3-2, 5-3). Tri gola za dubrovački sastav postigao je Danil Merkulov, a po dva su dodali Loren Fatović, Alexandros Papanastasiou i Paulo Obradović, dok su dvostruki strijelci za crnogorsku momčad bili Bušan Baničević i Vladan Spaić.

U ponedjeljak je u ovoj skupini splitski Jadran izgubio na svom terenu od Olympiacosa sa 8-17 (2-5, 5-4, 0-4, 1-4).

Goste su do uvjerljive pobjede predvodili Konstantinos Genidounias sa četiri gola i naš Maro Joković s tri gola, dok je Ivan Buljubašić zabio dva pogotka. Kod Jadrana najefikasniji su bili Antonio Dužević s tri, te Ivan Domagoj Zović i Zvonimir Burić sa po dva gola, dok je Mate Anić sakupio 10 obrana.

(eg)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića