Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kiša potpuno potopila Belek, Hajradinović 'stigao' Hajduku!

Bijeli će sutra odigrati prvu pripremnu utakmicu, na suprotnoj strani čeka ih Dinamo Bukurešt, dok se Haris Hajradinović danas pridružio Kasimpasi koja je u hotelu s Hajdukom

Poslije dva kišna dana u Beleku je danas bio - opći potop. Ovdašnji domaćini tvrde nam kako je u posljednja tri dana u Beleku palo više kiše nego u posljednje tri godine. A vjerujte, s obzirom na količinu padalina, bilo bi čudno da nije tako. Kiša nezaustavljivo pada već 40-ak sati, vrijeme ove godine ni izbliza nije naklonjeno našim klubovima.

Dinamo i Hajduk tako su svoje treninge odradili po velikom pljusku, Zagrepčani su ujutro bili vani, popodne u teretani, Splićani su jutarnji trening napravili u dvorani, a popodne trenirali na terenima u sklopu svog hotela Kempinski. Danas se bilo jako teško probijati po Beleku, brojne su ulice potpuno pod vodom, u nekim dijelovima grada vlada - poplava.

Kanalizacije očigledno ne mogu 'progutati' toliku razinu padalina, promet je usporen, ali svi su tereni i dalje u savršenom stanju. I s njima nema baš nikakvih problema, treninzi i utakmice mogu se i dalje normalno održavati. Hajduk će tako sutra u 15 sati (po hrvatskom vremenu) odigrati prvu pripremnu utakmicu, susrest će se s Dinamom iz Bukurešta, a tu će ih na drugoj strani čekati bivši igrač Hajduka Ivan Pešić.

Hotel Kempinski također spada među elitna boravišta u Beleku, u tom kompleksu se također (kao u hotelu Regnum gdje je Dinamo) smijete zadržavati samo sat vremena, u suprotnom plaćate financijsku kaznu. Odmah na ulazu morate ostaviti putovnicu, pazite na vrijeme i - crta van. Uz Splićane u hotelu Kempinski nalazi se (za sada) još samo turski prvoligaš Kasimpasa. Tako da je u hotel Hajduka večeras stigao i bivši igrač Osijeka Haris Hajradinović.

 

Komentari (5)
  • Komentar jednog navijača južne sprdačine na SD..."A za što se to točno Hajduk priprema?"....hahahahahaahahahahah....

    12. 1. 2019,   22:01
  • E moj Hajradinoviću, što ti je to trebalo ?

    13. 1. 2019,   20:08