Obavijesti

Sport

Komentari 35

Kladionice ne vjeruju Dinamu, i dalje je 'autsajder' za prolaz

Kladionice ne vjeruju Dinamu, i dalje je 'autsajder' za prolaz
1

Dinamo je nakon 1. kola Lige prvaka ne čelu skupine C. Veličanstvena pobjeda protiv Atalante (4-0) dala je nadu navijačima za proljeće među elitom, ali kladionice se još uvijek ne slažu s tim

VIDEO

Prvo mjesto skupine C Lige prvaka, 4-0 protiv Atalante na Maksimiru, ali sve je to bila... Slučajnost? Očito je, ako je vjerovati kladionicama koje još uvijek Dinamu daju najmanje šanse za prolazak u playoff fazu najelitnijeg europskog natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

Bjeličini ratnici i dalje su autsajderi, ako je vjerovati 'bookiejima'. Koeficijent da će Dinamo proći skupinu je 4 što je najveći od ponuđenih za skupinu C. Skoro je nemoguće da Dinamo prođe dalje kao prvi te bi na uloženih 100 kuna za tu soluciju dobili 3400 kuna. Nevjerojatnih 1.25 je kvota postavljena na okladu da će Dinamo ispasti u skupini iako je imao maestralnu večer protiv Atalante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Manchester City je potvrdio status prvog favorita skupine i u malo slabijem sastavu od udarnog s 3-0 promarširao Harkivom protiv Šahtara. Izabranici Pepa Guardiole prvi su favoriti za osvajanje skupine te je koeficijent za tu soluciju 1.04, dok su kladionice u potpunosti uvjerene da su 'građani' sigurni putnici u drugi krug pa je na to koeficijent 1.004. Ako želite okušati sreću s tim da će se City oprostiti u grupnoj fazi, za primjerice 100 kuna možete dobiti 4100 kuna jer je koeficijent na to 41.

Drugi favorit skupine postao je ukrajinski Šahtar. Nakon loše predstave na otvaranju nalaze se na trećem mjestu skupine C, ali su još uvijek drugi favoriti za prolazak skupine. Na to je koeficijent 2.10, ali na ispadanje u grupnoj fazi koeficijent je 1.66 pa su oni ta 'granična' momčad. Ako pak odigrate da će Šahtar osvojiti skupinu za 100 kuna možete dobiti 2600 jer je koeficijent na to 26.

Atalanta ili At(a)lantida, kako vam je draže, na Maksimiru nije izgledala kao treća momčad Serie A iz prošle sezone. Ili je Dinamo izgledao kao Juventus? Ma, nebitno - na kraju, samo je 4-0 i tri boda ono što 'se računa'. Talijani prema kladionicama još uvijek imaju veće šanse za osvajanje i prolaz skupine od Dinama. Malo je čudno što je koeficijent da će Atalanta osvojiti skupinu 13 (što je upola manje od Šahtara), a koeficijent da će se momčad iz Bergama plasirati u playoff 2.50 (!?) što je malo više od onog za ukrajinsku momčad. 

Talijani vrište: Bjelica, ovo ti je za medalju! Olmo - divlji klinac
Talijani vrište: Bjelica, ovo ti je za medalju! Olmo - divlji klinac

Gasperinijeva momčad pak onda ima koeficijent 1.53 kao drugi favorit za ispadanje. Znači, pojednostavljeno, oni su drugi favorit za osvajanje skupine, ali i drugi favorit za ispadanje u grupnoj fazi Lige prvaka. 

Bilo kako bilo, Dinamo je bar na dva tjedna iznad svih. A onda slijedi teško gostovanje na Etihadu gdje 'modri nemaju što izgubiti'. Biti će to ljepotica u Engleskoj, a onda slijede dvije utakmice protiv Šahtara u kojima bi Dinamo mogao tražiti europsko proljeće u Ligi prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta