Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Klasnić: Dok čekam bubreg, kći i obitelj mi daju veliku snagu...

None Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić u razgovoru za časopis Story rekao je kako mu u borbi za život najveću snagu daju obitelj i kći te kako mu ne pada na pamet odustati od borbe

Iako je Ivan Klasnić nedavnom presudom o krivnji liječnika Werdera dobio određenu zadovoljštinu, nepovratno izgubljeno zdravlje nitko mu ne može vratiti. U danima čekanja na novu transplataciju Klasnić je razgovarao za Story.

- I dalje nema ništa novo u vezi s mojim zdravljem. Idem na dijalizu i čekam bubreg - rekao je Ivan te dodao kako je došao u Hrvatsku u posjet rodbini, ali i kako bi obavio razgovore vezane uz mogućnost trasnplatacije.

- Inače sam dosta pozitivan, osoba sam koja se voli smijati i ne misliti negativno. Kći mi daje veliku snagu, obitelj također. Zašto bih se prepustio, želim živjeti još sto godina - priča Klasnić.

Cijeli razgovor s Ivanom Klasnićem pročitajte u časopisu Story.

Komentari (2)
  • Ivane kralju drzi se..jos pamtim onaj pogodak turcima..👍

    12. 4. 2017,   16:20
  • Jel on zadnji na planetu kojem treba bibreg?? Ako je evo ja mu dam svoj samo da prestane to piskaranje kao da je jedino njegova sudbina sa bubregom največa i najtragičnija. Milijuni diljem svijeta ga trebaju a anonimusi su pa samim time nepodobni ispričat svoju priču koja je možebitno puno tragičnija.

    12. 4. 2017,   15:38