Obavijesti

Sport

Komentari 34

Klopp: Iskoristili smo Neymara, igrali smo po njegovoj strani...

Klopp: Iskoristili smo Neymara, igrali smo po njegovoj strani...
1

Pokrivali smo puno prostora i posebice koristili prostor na desnom krilu jer Neymar je igrač svjetske klase, ali on nije obrambeni igrač i upravo to smo pokušali iskoristiti, rekao je Klopp

VIDEO

Liverpool je u šokantnoj završnici uspio doći do 3-2 pobjede protiv PSG-a na Anfieldu. Redsi su do 2-0 prednosti došli golovima Sturridgea i Milnera, a gosti su do izjednačenja došli preko Meuniera i Mbappea. Heroj domaćina bio je Firmino koji je zabio u 92. minuti i tako se pokazao kao pravi džoker s klupe (ušao u 72. minuti).

- Bilo je jako važno da dobro krenemo, a to smo i napravili. PSG je ušao u utakmicu sa promijenjenim sistemom, igrali su sa Neymarom lijevo te Di Marijom između beka i stopera, što nije bila loša ideja - započeo je Klopp pa nastavio:

- Morali smo držati koncentraciju i u tome smo uspjeli. Pokrivali smo puno prostora i posebice koristili prostor na desnom krilu jer Neymar je igrač svjetske klase, ali on nije obrambeni igrač i upravo to smo pokušali iskoristiti - dodao je trener Liverpoola pa se osvrnuo na nastup Sturridgea koji je zaigrao umjesto Firmina:

- Bila je ovo jako važna utakmica za nas. Posebno za Sturridgea, ne pamtim da je ikada bio ovako dobar! Bilo ga je po cijelom terenu... U Parizu će biti teško, ali danas smo zaslužili sva tri boda i zbilja sam zbog toga sretan.

Daniel Sturridge bio je presretan što je na ovakav način pridonio svojoj momčadi u tako bitnoj utakmici:

- Posljednji puta sam započeo u Ligi prvaka kada sam slavio u finalu s Chelseajem 2012. godine. Još smo u ranoj fazi natjecanja, ali naravno da sam presretan golom, zahvale idu i Robertsonu koji mi je odlično dodao.

Trener PSG-a Thomas Tuchel tvrdio je kako poraz njegove momčad nije bio zaslužen, a da je Neymaru bilo posebno teško protiv Liverpoolove obrane:

- Mislim da rezultat nije ogledalo naše igre. S Draxlerovom šansom pred kraj utakmice smo imali odličnu priliku da dođemo do pobjede. Rezultat nije niti logičan niti korektan. Igrali smo s puno hrabrosti i mentalne snage - rekao je njemački trener nakon utakmice pa prokomentirao razočaravajući nastup Neymara:

- Nije bilo puno prostora za Neymara. Liverpool se kvalitetno branio, a jedinu priliku imali smo preko bokova. No, ne bih se sada bavio taktičkim analizama, nego bih pohvalio mentalnu snagu svoje momčadi. Jer, kad igrate na Anfieldu, morate imati jako puno samopouzdanja da pružite ovakvu igru!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe