Obavijesti

Sport

Komentari 19

Klopp: Od hrvatskih i srpskih igrača naučio sam samo psovke

Klopp: Od hrvatskih i srpskih igrača naučio sam samo psovke
3

Sutra je na rasporedu 4. kolo grupne faze Lige prvaka, a u Beogradu gostuje Liverpool . Srbi su još od SP-a 'nabrušeni' na Xherdana Shaqirija koji zbog odluke trenera neće zaigrati na Marakani

VIDEO

Moj i vaš posao nije da provociramo pitanja na temu Xherdana Shaqirija, ne želim pričati ni o čemu što nije vezano za nogomet, rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp i prekinuo sve moguće provokacije u režiji okupljenih novinara u Beogradu.

Zvezda i Liverpool igraju u Ligi prvaka u Beogradu u utorak (18:55 sati).

Klopp je odlučio u Liverpoolu ostaviti Xherdana Shaqirija, švicarskog reprezentativca koji je izazvao kontroverze nakon što je svoj gol Srbiji na SP-u u Rusiji proslavio s rukama dignutim u obliku orla. 

Znao je Klopp kako švicarski reprezentativac nije najpoželjnija osoba u Srbiji pa ga je odlučio odmoriti u ovom susretu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Donosim i donosit ću odluke u momčadi, a igrači ih prihvaćaju. O Shaqiriju je klub objavio službeno priopćenje i tu je priča završena. Došli smo ovdje radi nogometa, Xherdan će igrati još mnogo utakmica za nas, ali ne i sutra - poručio je trener Liverpoola.

U jednom je trenutku trener Liverpoola shvatio kako prevoditelj ne prevodi sve ono što govori pa je odlučio intervenirati.

- Nisam siguran da razumijem srpski jezik, ali čini mi se kako su moji odgovori na engleskom puno duži nego oni na srpskom. Želim da novinari koji znaju engleski prevedu sve što sam rekao - to je jako važno jer ne želim da me ljudi ovdje krivo shvate. Ako ne bude tako morat ću početi koristiti titlove u svojim izjavama - rekao je Klopp i nasmijao okupljene.

Pitali su ga i zna li srpski jezik.

- Srpski jezik je kompliciran. Od srpskih i hrvatskih igrača sam naučio samo psovke, a sad nije ni vrijeme ni mjesto da ih izgovaram - rekao je Klopp i izazvao smijeh svih prisutnih.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...