Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Kokice' gostuju kod branitelja titule: Borit ćemo se do kraja

'Kokice' gostuju kod branitelja titule: Borit ćemo se do kraja
1

Rukometašice Podravka Vegete u subotu gostuju kod mađarskog Siofoka u trećem kolu EHF kupa nakon dvije pobjede u prva dva kola. Autsajderice su, ali ne misle se lako predati

VIDEO

Pred odlazak na utakmicu 3. kola Kupa EHF-a u Mađarsku, gdje rukometašice Podravka Vegeta čeka branitelja naslova Siofók, u četvrtak je u Koprivnici održana konferencija za medije.

O susretu koji se igra u subotu, 18. siječnja, s početkom u 17 sati, o ovom teškom gostovanju uz trenera Zlatka Saračevića govorile su golmanica Jovana Risović i Lea Franušić.

Pokretanje videa...

01:25

Trener Zlatko Saračević o stanju u ekipi te o tome što Podravka Vegetu očekuje u Mađarskoj:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Idemo u Siófok gdje nas očekuje jedna od najboljih ekipa u Europi. Nemaju dugu povijest niti priču, no radi se o ekipi koja ulaže mnogo. Imaju deset stranih igračica i to vrhunske kvalitete. Andreja Penezić Kobetić, Katarina Ježić, Nerea Pena te još nekoliko strankinja koje su stasale u najjačim ligama u Europi. Očekuje nas teška utakmica, no naš cilj se zna. Želimo osvojiti osam bodova u EHF Kupu te ostvariti plasman dalje u četvrtfinale. Pred nama su još četiri utakmice da to postignemo.

Utakmica će se igrati u manjoj dvorani koja će po svemu sudeći biti ispunjena poput košnice, te rukometašice iz Koprivnice očekuje paklena atmosfera.

- Nakon dvije pobjede u dva susreta imamo dosta samopouzdanja, no mjesta euforiji nema. Znamo kolike su naše mogućnost i igrat ćemo u skladu s njima. Ekipa Siófoka je iskusna i kvalitetna, a posljednjih su godina doveli velika imena te imaju konstantu igranja europskih natjecanja. Mi ćemo igrati kao i do sada, popravit ćemo neke mane u našoj igri i mislim da se možemo nositi s Mađaricama. Nama nije problem igrati pred paklenom atmosferom. Štoviše nama to i odgovara jer smo na to naučene u Koprivnici - kaže golmanica Podravke Jovana Risović.

Jedna od mlađih igračica koje dolaze i od koje se u skorije vrijeme očekuje da proradi njezina ljevica, Lea Franušić, koja je duže vrijeme bila ozlijeđena, bila je u svojoj najavi susreta jako kratka: 

- Atmosfera u ekipi je pozitivna, dvije pobjede digle su raspoloženje. No, ne smijemo ostati na tome. U Mađarskoj nas čeka teška i zahtjevna utakmica, a mi ćemo dati sve od sebe i boriti se do kraja - najavljuje 20-godišnja Lea.

Utakmica je u izravnom prijenosu na HRT 2 s početkom u 16:55 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka