Obavijesti

Sport

Komentari 224

Kolinda bi igrala za Duvnjaka, Plenki je baratao statistikom

Kolinda bi igrala za Duvnjaka, Plenki je baratao statistikom
6

SRETNI POLJUBAC Tijekom utakmice Hrvatske i Srbije na velikom ekranu Spaladium Arene kamera je zumirala Kolindu i Jakova. Običaj je da se par nakon toga poljubi. Navijači su to popratili ovacijama

VIDEO

Evo predsjednice, igrat će umjesto Duvnjaka, našalio se Mirza Džomba u RTL-ovom studiju nakon hrvatske pobjede protiv Srbije 32-22 u Spaladium Areni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:48

- Voljela bih igrati umjesto Duvnjaka kad bih mogla, ali nemam takav talent - odgovorila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je sa suprugom Jakovom navijala za Kauboje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO.

Pokretanje videa...

01:13

- Malo sam promukla od navijanja. Atmosfera je bila sjajna, čestitam svima, navijačima, igračima, svima u stručnom stožeru. Sjajna večer, uživali smo svi, publika je zdušno navijala i to je sigurno pomoglo igračima. Atmosfera je bila prava domoljubna. Ponosna sam na navijače i zahvalna svima koju su zajedno sa mnom podržavali našu reprezentaciju i na najbolji mogući način prezentirali Hrvatsku. Ostanimo i dalje domoljubni, ponosni i dostojanstveni navijači - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

Na pitanje zašto utakmice ne prati iz svečane lože, predsjednica je odgovorila:

- Kao prvo, ne volim se izdvajati od ljudi, a kao drugo volim doći kao navijač i navijati, inače mogu gledati utakmicu doma pred televizorom. Poseban mi je gušt ovako doći i s drugim navijačima podržavati našu reprezentaciju.

O daljnjim planovima vezanima za EP je rekla:

- Planiram svakako otići i na finale, a za ostale utakmice ne znam koliko su stići.

U jednom trenutku na velikom ekranu Spaladium Arene kamera je zumirala Kolindu i Jakova. Običaj je da se par nakon toga poljubi.

Predsjednica i prvi gospodin upravo su to učinili. 

U Spaladium Arenu ni igla više nije mogla stati, a izglednije je bilo da ćete dobiti upalu pluća nego kartu za utakmicu.

Predsjednica nije imala takvih problema.

- Moram imati karte da bih ušla, kolega ima dobre veze pa smo uspjeli ući - rekla je hrvatska predsjednica koja je od RTL-ovih stručnih komentatora Džombe i Šprema dobila loptu na poklon, zajedno s njihovim potpisima.

- Vidimo se u finalu, zlato! To su naša očekivanja, u to vjerujemo - dodala je.

Premijer Andrej Plenković: Ovo je izgledalo čak i prelagano

- Čestitam dečkima, sjajna atmosfera. Nije mogao biti bolji početak za Hrvatsku. Kontrolirali smo utakmicu, odvojili smo se na vrijeme. U drugom dijelu čak mi je sve to izgledalo prelagano. Šteta samo za tu ozljedu Duvnjaka, rekao je premijer Andrej Plenković, koji je u studio došao odmah nakon predsjednice i na poklon je dobio hrvatski dres, koji su također potpisali Džomba i Šprem.

Plenković je u malom prstu imao i statistiku utakmice.

- Dokaz sjajne hrvatske igre je činjenica da su gotovo svi zabili. Od 14 igrača samo dvojica nisu zabila. Pobijedili smo deset razlike, evo zbog toga su u kreditnoj agenciji Fitchu povećali kreditni rejting Hrvatske - našalio se premijer.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke