Obavijesti

Sport

Komentari 11

Komedija: Sosa zakuhao jedan od najbizarnijih autogolova...

Komedija: Sosa zakuhao jedan od najbizarnijih autogolova...
1

Borna Sosa je sa svojim Stuttgartom slavio protiv Werdera 2-1, ali je također sudjelovao i u jednom od najbizarnijih autogolova ikad viđenih na nogometnim travnjacima...

VIDEO

Šesto kolo njemačke Bundeslige donijelo nam je nova uzbuđenja, a posebno upečatljiva ostala je utakmica između Stuttgarta i Werdera (2-1). 

Tamo je bivši igrač Dinama Borna Sosa sudjelovao u jednom od najsmješnijih autogolova koji smo imali priliku vidjeti na nogometnim travnjacima. 

U 68. minuti domaći igrači su dobili aut, a Sosa je tišao po loptu kako bi ju vratio natrag u igru. Iako se činilo kako ne postoje nikakve šanse da iz toga padne gol, dogodilo se upravo suprotno. 

Bacio je mladi Hrvat loptu prema svojem golmanu koji je očito imao pametnijeg posla od praćenja igre pa se lopta pokraj njega lagano otkotrljala u mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Video urnebesnog autogola pogledajte >>>OVDJE<<<.

Nikin prvi pad na mjestu sreće: 'Ovakvo nešto je nedopustivo'
Nikin prvi pad na mjestu sreće: 'Ovakvo nešto je nedopustivo'

Taj gol donio je Werderu poravnanje rezultata, ali je već sedam minuta kasnije Castro vratio domaće u vodstvo, a to se ispostavilo i kao konačan rezultat.

Hoffenheim našeg Andreja Kramarića je poražen od RB Leipziga. Krama je igrao na desnom krilu u formaciji 3-5-2, dok su u napadu bili Belfodil i Szalai. Nakon poluvremena bez pogodaka, u nastavku je Yussuf Poulsen zabio dva gola u 53. i 73. minuti, na asistencije Wernera pa Kampla.

Kramarić je u 34. iznudio žuti karton za Ilsankera, u 49. je imao dobru šansu, ali kao da mu je nedostajalo samopouzdanja pa ga je Upamecano zaustavio, kao i u 53., dok je u 60. namjestio priliku Szalaiju. Da bi u 90. minuti iz penala zabio za 1:2.

Upozorenje za Kovača: Niko će morati prilagoditi rotaciju...
Upozorenje za Kovača: Niko će morati prilagoditi rotaciju...

Wolfsburg i Borussia (M) remizirali su 2:2 nakon što su gosti dvaput vodili. Plea je zabio u sedmoj minuti, Steffen u 12. izjednačio, Hazard u 48. zabio za 1:2, a Weghorst u 59. opet izjednačio. Josip Brekalo igrao je cijeli susret za Wolfsburg.

Nürnberg je pobijedio Fortunu kod kuće s 3:0 golovima Nehrensa u 28. minuti iz penala, Ishaka u 64. i Palaciosa u 78. Davor Lovren za goste je ušao u 58. minuti.

Schalke je kod kuće protiv Mainza ostvario prvu pobjedu sezone i prepustio začelje Hannoveru, bilo je 1:0 golom Schopfa u 11. minuti.

Čudesan preokret Dortmunda

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 6. kola Bundeslige Bayer Leverkusen je kod kuće protiv Borussije  Dortmund izgubio sa 2-4, i to nakon što je poslije prvog poluvremena vodio sa 2-0.

U nastavku Jacob Bruun Larsen (65) i Marco Reus (69) zabijaju za poravnanje 2-2, a potom Paco Alcacer sa dva pogotka (85, 90+4) donosi pobjedu Borussiji Dortmund, koja je izbila na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Branič Tin Jedvaj je za Leverkusen igrao od 70. minute.

 Kramarićev Hoffenheim je u subotu kod kuće izgubio od Leipziga sa 1-2, a jedini pogodak za domaćine zabio je hrvatski napadač Andrej Kramarić u sudačkoj nadoknadi (90+3) iz penala. Dvostruki strijelac za Leipzig bio je Yussuf Poulsen (53, 73).

Lijevi branič Borna Sosa drugu utakmicu zaredom bio je u početnoj postavi Stuttgarta, koji je dobio Werder sa 2-1. Stuttgart je poveo golom Anastasiosa Donisa (19), a onda je u 68. minuti golman Ron Robert Zieler napravio pacersku grešku. Sosa mu je dodao laganu loptu iz auta, ali golman Stuttgarta nije ju uspio uštopati i završila je u mreži.  Ipak, Gonzalo Castro je u 75. minuti donio pobjedu Stuttgartu.
 
Bivši veznjak Dinama 19-godišnji Davor Lovren, mlađi brat Dejana Lovrena, dočekao je svoj prvi nastup ove sezone za Fortunu, ušavši u igru u 58. minuti, ali momčad iz Duesseldorfa izgubila je od Nuernberga sa 0-3.

Borussia Moengladbach je dva puta vodila protiv Wolfsburga, ali je na kraju završilo 2-2, a hrvatski krilni napadač u dresu "vukova" Josip Brekalo ovaj puta je bio samozatajan

Dan ranije Niko Kovač pretrpio je prvi poraz na klupi Bayerna u njemačkoj Bundesligi, i to u rodnom Berlinu. Od Bavaraca bolja je bila Hertha sa 2-0 (2-0). Ovo je druga uzastopna utakmica Bayerna bez pobjede, prvak je u utorak na svom terenu odigrao 1-1 protiv Augsburga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram