Obavijesti

Sport

Komentari 29

Komentar: Hajduk je uspio izgubiti i povijesni naslov

Komentar: Hajduk je uspio izgubiti i povijesni naslov
1

"Bijeli" su imali šansu postati prvi koji će priznati da su sami krivi za sve i pristojno i dostojanstveno prihvatiti poraz. Ali, i tu su uspjeli pogoditi stativu

VIDEO

Da, krivi smo. Imali smo sve. I atmosferu i igru i vodstvo na ljestvici, ali previše smo pogriješili i samo svojom krivicom nismo prvaci! Oprostite nam, navijači, bit će bolje dogodine.
Tako bi otprilike zvučao realno objašnjenje s Poljuda nakon debakla u završnici prvenstva. A kad ono... Krivi su svi, baš svi. I nakon Rijeke žale se na suca, jer taj ih je ZAGREPČANIN pokrao. A onaj nedosuđeni penal nad Sharbinijem, start Kalinića na golmanu Manceu za višemjesečnu je suspenziju. Dobro, možda nije bio korner za Rijeku... Ako je točno da je Pristovnik prije utakmice rekao hajdukovcima da se poslije susreta neće smijati, to svakako treba istražiti. I kazniti ga ako je to točno. No, daleko od toga da je to odlučilo naslov. Nije, odlučila ga je bahatost Hajduka.
Predsjednik Peroš nakon pobjede u derbiju već je vikao kako derbija sljedećih nekoliko godina neće biti, jer je Hajduk sad daleko bolji klub od Dinama. Prvak Hrvatske, prvi privatizirani hrvatski klub. Ismijali su Dinamovu ideju o stranim sucima, pričavši da su hrvatski suci sjajni i bolji od onih u Europi. I sad je odjednom kriv sudac. A koliko je ono penala suđeno za Hajduk? Krivi su i Varteks i Cibalia, jer su se "trudili više nego protiv Dinama", a zar u HNL-u nema, ili nije bilo klubova, koji protiv Hajduka izgledaju "malo tromo". A zašto nitko nije pobrojao izjave i krive poteze trenera Miše, koji je već postao Alex Ferguson i predsjednika Peroša, koji je najbolji predsjednik na svijetu. I nitko nema snage reći: Neiskusni smo, pogriješili smo, naučili smo iz grešaka.
A što bi bilo da je Dinamo na isti način izgubio naslov? Krivi bi bili suci, Zadar i Šibenik, predsjednik saveza Marković, Igor Štimac... Da, sve bi bilo isto, uostalom, iz Maksimira su tražili strane suce, misleći da više nemaju šanse za naslov, Mamić je grmio zbog zakulisnih igara, političkog vjetra u leđa, Bebeka, "čija obitelj već godinama uništava njega i Dinamo"...
Stoga, Hajduk je propustio još jednu priliku, postati prvak bar u nečemu. Osvojiti naslov u pristojnosti i dostojanstvu, pogledati se u ogledalo i reći: Mi smo glavni krivci! Naslove prvaka, ove prave, svake godine osvojio netko, a ovaj "priznajem, kriv sam" u Hrvatskoj još nije osvojio nitko. U Chelseaju kažnjavaju Drogbu, jer je napao suca, iako se s napadačem njim slaže cijeli svijet. A u Hajduku igračima, koji su u tunelu napali varteksovce samo zato jer su se borili, nude nove ugovore. Šteta, velika šteta za Hajduk, da postane prvak u disciplini, koja je na našim prostorima odavno izumrla. Kakva stativa, lopta je otišla u nepovrat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani