Obavijesti

Sport

Komentari 3

Kopić miran uoči Istre: Ova tri meča su priprema za - Dinamo

Kopić miran uoči Istre: Ova tri meča su priprema za - Dinamo
1

Ove tri utakmice će nam poslužiti za pripremu za finale kupa, ali i pomoći da imamo jasniju sliku momčadi i igrača na koje računamo za sljedeću sezonu, rekao je Željko Kopić uoči Istre u srijedu

VIDEO

Ako je neki klub sinonim za probleme u hrvatskom nogometu, onda je to Istra. Nejasna vlasnička struktura, igrači mjesecima ne primaju plaće, neizvjesna borba za opstanak... No i u toj i takvoj mučnoj atmosferi, igrači Istre se ne predaju, štoviše, daju sve od sebe kako bi izborili opstanak. Sutra im u goste stiže Hajduk, koji je također u problemima, doduše posve drugačije prirode...

Na Poljudu na sreću nema Glovera i sličnih likova, igrači su redovno i (pre)dobro plaćeni, vojska navijača stoji iza kluba, no ono što igrači pružaju na terenu daleko je od toga što bi navijači željeli gledati. Hajduk ima vrlo ozbiljan problem, podijeljenu i uzdrmanu svlačionicu iz koje mnogi traže izlaz na kraju sezone, ma koliko o tome nitko ne želi javno govoriti. 

Probleme je priznao jedino trener Željko Kopić, no samo pred navijačkom tribinom nakon poraza od Rudeša, ne i u javnosti, za javnost će kazati tek kako su uoči Istre očekivanja uvijek jednaka, a to su dobar nogomet i pozitivan rezultat.

- Protiv Rudeša je bilo puno dobrih stvari u organizaciji igre, i reakcija po izgubljenim loptama, ali moramo napraviti pomak što se tiče fokusa i koncentracije u najvažnijim trenutcima igre pred našim i protivničkim golom – kazao je Kopić, koji na put nije poveo Nižića, Savvasa i Kožulja, a zbog trećeg žutog kartona ne može računati niti na Borju Lopeza.

Istra ima svoj plan i svoju računicu, oni se nadaju bodovima opstanka, i zbog toga su pozvali navijače da dođu u što većem broju i pomognu im protiv Hajduka.

- Oni će sigurno biti motivirani zbog borbe za opstanak, koja iz igrača izvlači maksimum, ali naša je obaveza, bez obzira protiv koga igramo, da inzistiramo na našim principima igre, da budemo na pravoj razini, i dođemo na dobrog rezultata – kaže Kopić, kome je Hajduk nakon Rudeša produžio ugovor na još godinu dana, kako bi barem malo primirio uzavrele duhove u svlačionici.

- Sigurno da me to čini sretnim i zadovoljnim, što se prepoznalo da smo moj stožer i ja napravili dobre stvari za klub, za momčad, i sigurno da je to nešto što nas motivira za dalje, da zajedno sa svim ljudima u klubu pokušamo napraviti ono što se pred nas postavlja, da svi koji vole i prate Hajduk budu zadovoljni onim što vide na terenu.

Do kraja sezone su još tri prvenstvene utakmice i finale kupa u Vinkovcima.

- Ove tri utakmice će nam poslužiti za pripremu za finale kupa, ali i pomoći da imamo jasniju sliku momčadi i igrača na koje računamo za sljedeću sezonu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica