Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kopić: Nastojao sam ostati miran, ali emocije su nadjačale

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Željko Kopić isključen je u 85. minuti što mu je drugo isključenje u karijeri. Otkad je sjeo na klupu Hajduka Kopić ima šest pobjeda i remi, a u tih sedam utakmica primio je svega tri gola

Prvo poluvrijeme smo ušli jako dobro u utakmicu, onemogućili Dinamo u organiziranju napadačkih akcija. Bio sam zadovoljan s prvim dijelom, imao sam osjećaj da u obrani jako dobro radimo, ali da nam nedostaje energije prema naprijed. U poluvremenu sam rekao da napadnemo jače i eto, zabili smo. Nakon toga smo opasno živjeli, ali zasluženo smo pobijedili, prve su riječi Kopića.

U 85. minuti je isključen, što mu nije prvi put. 

- Bio sam isključen i protiv Rijeke. Koliko god nastojim ostati miran, emocija imam, kod jedne situacije reagirao sam burno, poslali su me van, znam da to nije baš onako poželjno da reagiram na taj načina. Ali, nakupilo se svega, nije bilo ništa zločestog u kontekstu, objasnio je Kopić.

Ovo mu je tek druga pobjeda protiv Dinama u karijeri, prvu je imao sa Slaven Belupom, 25. travnja 2017., kada je slavio 2-1. 

- I dok sam bio u Belupu želio da svaku utakmicu igramo na najbolji način, Hajduk je drugačija priča, u svakoj utakmici težimo pobjedama, naravno da će doći i lošiji dani, kad neće sve ići po planu - rekao je Kopić. 

Mislite li da je sad prvenstvo zamiljivije, razlika je devet bodova. 

- Devet bodova je puno, ali nećemo razmišljati koliko je to bodova. Gledamo da svaka utakmica bude najbolja. Nismo sad u nekakvoj euforiji da je sve to puno drugačije.Vidjet ćemo...

Komentari (16)
  • sudac isključi igrača zbog ničega i uništi čitav derbi, da sam trener reagirao bi još gore!!

    18. 2. 2018,   17:36
  • Ovaj bi čak moga ostat na klupi duže od godinu dana.

    18. 2. 2018,   17:23
  • Hajduk♥️♥️♥️

    18. 2. 2018,   17:26