Obavijesti

Sport

Komentari 30

Kopić: Nije lako, ali izvući ćemo se iz blata u kojem smo zapeli

Kopić: Nije lako, ali izvući ćemo se iz blata u kojem smo zapeli
1

Kako je utakmica odmicala bio je sve bolji. Vidi se da ima klasu, na nama je da ga učinimo stabilnim i omogućimo mu mehanizme da dođe na razinu koju zaslužuj, rekao je Kopić o Palaversi

VIDEO

Mislim da smo od prve minute pokazali da smo došli pobijediti. Imali smo šansu Gyurcsa. Inter je iz prve akcije zabio. Dečki su dobro reagirali, dogovor je bio da napravimo sve da pobijedimo. Bilo je puno dobrih stvari, veći dio susreta smo kontrolirali. Odradili smo dobar tjedan što se tiče treninga, nije lako, ali vjerujem da se možemo izvući iz ove situacije, rekao je trener Hajduka Željko Kopić nakon remija kod Intera u Zaprešiću 2-2.

Kako ste zadovoljni igrom Palaverse?

- Kako je utakmica odmicala bio je sve bolji. Vidi se da ima klasu, na nama je da ga učinimo stabilnim i omogućimo mu mehanizme da dođe na razinu koju zaslužuje.

Je li vam ovo bio najteži tjedan u karijeri?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Teško mi je, dosta razgovaramo. Trenutno nije lako biti trener Hajduka, rekao sam i sada igračima u svlačionici da smo u blatu, ali da se moramo izvući. 

Ima li Hajduk previše stranaca?

- To je priča za malo dublju analizu. Svaki hrvatski igrač je interesantan tržištu. Osuđen si na izlazne transfere, nije lako ni jeftino dobiti kvalitetnog mladog igrača iz HNL-a. Onda je normalno da posežemo za igračima iz inozemstva. Kroz protok vremena ćemo napraviti sve da dovedemo to na optimalnu razinu.

Gyurcso?

- Još od priprema ne igra dobro. Izostao je njegov učinak, to nam je problem. Nemamo preveliku širinu. S Adamom razgovaram, tražimo uzroke, treba nam njegov bolji učinak.

Jairo je bio dobar.

- Kondicijski nije bio na najboljoj razini kada je došao. Pokazao je dio kvaliteta na dobrom terenu, vjerujem da će biti sve bolji - zaključio je Kopić.

Trener Intera Samir Toplak izrazio je zadovoljstvo osvojenim bodom.

- Ostaje žal jer smo dva puta vodili, iako je rezultat na koncu realan. Mi ćemo sigurno i dalje rasti, bod s Hajdukom nam mora biti poticaj. Htio sam pobjedu. Kada, ako ne sada protiv Hajduka?

Dosta ste protestirali na suđenje?

- To je u žaru borbe. Mislim da je sudac pogriješio što je dao previše žutih kartona.

Novi travnjak?

- Ovo je dostojno viceprvaka svijeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet