Obavijesti

Sport

Komentari 22

Kopić: Poruke Torcide? Ha, na nama je da se bacamo na glavu

Kopić: Poruke Torcide? Ha, na nama je da se bacamo na glavu
1

Ovo je težak teren, Istra je kvalitetna momčad, ali nije ni realno da dominacija iz prvog poluvremena traje cijelu utakmicu, rekao je Željko Kopić nakon debitantskog slavlja u Puli

VIDEO

Znali smo da je ovdje izuzetno teško igrati, apsolutno sam ponosan na dečke i način na koji su igrali. Odigrali smo odličnih 45 minuta, a nakon toga smo se trudili da zadržimo stabilnost i balans. Bili smo svjesni da će Istra u nastavku preuzeti rizik, rekao je Željko Kopić nakon pobjede u debiju na klupi Hajduka kod Istre 1961 (3-1).

- Znam koliko je momcima bilo teško i u konačnici sam zadovoljan s osvojena tri boda. Istri čestitam na svemu što rade u teškim trenucima u kojima egzistiraju - dodao je Kopić na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Torcida je u nekoliko navrata vrijeđala igrače Hajduka nazvavši ih pi*kicama, a na meti se našao i predsjednik Ivan Kos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Slika mi je jasna i na nama je da igrom koju smo prikazali u prvom poluvremenu ljudima pokažemo da je to momčad koja se spremna bacati na glavu do razine koliko je to moguće. Želim da se takvim pristupom pokažemo svima koji Hajduk vole te da smo spremni stvari okrenuti nabolje - kazao je Kopić.

Said Ahmed Said odigrao je prve minute za Hajduk nakon više od mjesec dana i okrunio ih golom za konačnih 3-1.

- Odigrao je dobru utakmicu, kreirao je svojim kretnjama prilike za sebe i suigrače. To smo od njega i tražili - rekao je Kopić i zaključio:

- Mi smo u prvom poluvremenu, što se tiče energije, kvalitete i ideje, odigrali sjajno. Kad bismo mogli na taj način odigrati svih 90 minuta, onda bi to izgledalo čak i nadrealno. Ovo je težak teren, Istra je kvalitetna momčad, gledali smo da uvođenjem Pešića dođemo do tranzicija da rezultat bude uvjerljiviji, ali nije ni realno da dominacija iz prvog poluvremena traje cijelu utakmicu.

Raić-Sudar: Vidjet ću tko će mi doći na trening

Istra je ostala na pretposljednjem mjestu ljestvice i prvi je put ove sezone na svom terenu izgubila u ogledu protiv klubova iz vodeće četvorke.

- Presudila je dekoncentracija mojih igrača, koji su imali greške koje se ne smiju događati u ovakvim utakmicama. Drugo poluvrijeme smo odigrali kvalitetnije i bolje, otvaranje utakmice danas nije bilo ono što smo se dogovorili. Igračima čestitam jer znam kroz što prolaze - rekao je Darko Raić-Sudar, trener žuto-zelenih.

Pred Puljanima je jako neizvjestan tjedan. Nekoliko igrača najavila je kako će se oprostiti nakon utakmice protiv Hajduka, nezadovoljna besparicom u klubu pa Raić-Sudar ne zna što ga čeka...

- Sutra ću vidjeti tko će mi doći, a tko neće. Nisu svi igrači karakterni da se mogu nositi s ovom situacijom. Više je fokus na situaciju u klubu, nego na nogomet - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića