Obavijesti

Sport

Komentari 42

Kopić: U zadnjih 48 sati sam spoznao neke stvari oko kluba

Kopić: U zadnjih 48 sati sam spoznao neke stvari oko kluba
1

U zadnjih 48 sati sam dodatno spoznao neke stvari oko Hajduka i bilo mi je izuzetno stalo da ostvarimo prolaz, da vratimo mentalnu stabilnost, riječi su Željka Kopića nakon pobjede kod Slavije 3-2

VIDEO

Zadovoljan sam s prolazom u sljedeću rundu i pobjedom na ovom gostovanju. Zadnjih par dana nije bilo ugodno, ali uspjeli smo se skupiti na pravi način. U prvom dijelu smo kontrolirali utakmicu sve do jedanaesterca koji je vratio Slaviju u igru. U drugom dijelu je bio sličan scenarij, zabili smo gol i dozvolili protivniku da oživi. Okrećemo se sada nedjelji, Lokomotivi i svemu dalje što slijedi, rekao je Željko Kopić nakon što je Hajduk potvrdio prolazak kod Slavije iz Sofije pobjedom 3-2 (4-2 ukupno).

Bugari nemoćni, Hajduk je bez ikakve drame izborio prolazak!
Bugari nemoćni, Hajduk je bez ikakve drame izborio prolazak!

Hajduku se bilo teško vratiti u pobjednički ritam nakon teškog poraza u Osijeku 4-1, no u Bugarskoj je sve proteklo uredno. Iako je na startu utakmice splitski klub ostao bez veznjaka Dine Beširovića kojeg je zbog ozljede zamijenio strijelac Stanko Jurić.

- Stanko mi je cijelo vrijeme bio u primislima i stalno imam osjećaj da svojim radom i kvalitetom zaslužuje priliku. Ono što se Dinu dogodilo je samo jedna od situacija koje nam se događaju, ali iz toga moramo izaći jači. Želim reći da je i Ljubić u jednoj situaciji odreagirao fantastično i dao svoj doprinos pobjedi - rekao je Hajdukov strateg pa dodao:

- Mijo se evidentno da se trudi i pokušava, dao je veliki trkački doprinos. Ona je situacija kod jedanaesterca bila neoprezna, sami sebi smo zakomplicirali život s greškama koje moramo svesti na najmanju moguću mjeru.

Na kraju je dodao:

- U zadnjih 48 sati sam dodatno spoznao neke stvari oko Hajduka i bilo mi je izuzetno stalo da ostvarimo prolaz, da vratimo mentalnu stabilnost.

Ovako je to objasnio:

- Onaj pritisak o kojemu pričamo, kojega Hajduk nosi... U datom trenutku se nitko ne bavi jako lošim terenom na Poljudu, problemom sa suđenjem u Osijeku koje je usmjerilo utakmicu, nego se jednostavno traži stalno rezultat, te je ova utakmica nosila puno što se tiče energije i svega onoga što Hajduk zaslužuje. Ovo je bila jedna od zahtjevnijih utakmica i u končanici sam sretan što smo izborili prolazak.

Trener Slavije Zlatomir Zagorčić nakon susreta je kazao:

- Nakon prve utakmice sam rekao da je zaslužena pobjeda Hajduka, a u ovoj danas nije zaslužena, ali zabili su tri gola. Propustili smo veliku priliku kod 2:2, nakon čega bi utakmica bila mnogo neizvjesnija. Fali nam samopouzdanje i jedan vid iskustva u takvim utakmicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani