Obavijesti

Sport

Komentari 23

Kopić uoči Osijeka: Futacs će sutra ići u Zmijavce na turnir

Kopić uoči Osijeka: Futacs će sutra ići u Zmijavce na turnir
1

Osijek je odigrao već tri utakmice, čeka ih i zahtjevan uzvrat u Glasgowu, ne želim ići u predviđanje kakvi će oni biti, važno mi je da mi budemo na pravoj razini, rekao je Kopić

VIDEO

Apsolvirali smo i analizirali utakmicu protiv Slavije, kreće HNL sa zahtjevnim gostovanjem u Osijeku. Pripremili smo taj susret, idemo danas odraditi trening prije puta, dvoboj u četvrtak je ostavio tragove na pojedinim igračima pa ćemo nakon treninga vidjeti tko će igrati, energija u momčadi je dobra, idemo odigrati dobru utakmicu i napraviti sve da dođemo do pravog rezultata, rekao je trener Hajduka Željko Kopić uoči nedjeljnog derbija na otvaranju sezone s Osijekom.

Dotakao se remija Dinama i Rudeša na Maksimiru.

- Što se tiče sinoćnje utakmice, nisam je gledao, ali to je još jedan pokazatelj da bez obzira s kim igraš za čas uđeš u probleme ako nisi na pravoj razini. Za ligu je dobro što se od početka vidi da će sve momčadi biti konkurentne. Mi u Osijeku nećemo kalkulirati, kao što nismo ni u jednoj utakmici do sada.

Kopić je odgledao susret Osijeka s Rangersima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pogledao sam dvoboj, Osijek je imao dosta prilika. Osijek je odigrao već tri utakmice, čeka ih i zahtjevan uzvrat u Glasgowu, ne želim ići u predviđanje kakvi će oni biti, važno mi je da mi budemo na pravoj razini.

Zatim je progovorio o Slaviji, koju je Hajduk pobijedio 1-0 pred 25 tisuća gledatelja na Poljudu.

- Statistički smo opet imali preko 70 posto posjeda, imali smo 18 udaraca, protivnik tri, to je ekipa koja je u defenzivi dobra i stabilna unutar sustava. Imali su tri dobre tranzicije iz našeg izgubljenog posjeda, uvijek s napadačkom i otvorenijom postavkom preuzimaš rizik da se te stvari mogu dogoditi. Raduje me drugo poluvrijeme gdje smo još podigli tempo igre i stvorili velik broj prilika. Rezultat je dobar, ali nije za opuštanje. Idemo se sada koncentrirati na Osijek, a onda pripremati susret u Sofiji.

Kakva je situacija s Futacsem?

- Marko radi jedan dio. Futacs će sutra s još par igrača otići odigrati turnir s B-ekipom u Zmijavce, to će mu dobro doći da osjeti podražaj utakmice - izjavio je Kopić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet