Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kopić više nije trener Hajduka: Odlazak je bio najbolje rješenje

None Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, rekao je sad već bivši trener splitsih bijelih Željko Kopić

Željko Kopić i Hajduk sporazumno su se razišli. Ono o čemu smo pisali proteklih dana, dobilo je službenu potvrdu. Kopić, koji je zbog stresa završio na Hitnoj u Splitu, više nije trener Hajduka, stoji na službenoj stranici splitskog kluba.

- Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, mislim da je rastanak u ovom trenutku najbolje rješenje - rekao je sad već bivši trener bijelih Željko Kopić

NAVIJAČI DONIJELI DOKAZE Željku Kopiću je presudio tajni sastanak s Igorom Štimcem...

U Hajduk je Kopić došao početkom studenog 2017. godine, prvu momčad vodio je u 34 utakmice pri čemu je 15 puta pobijedio, 11 puta odigrao neriješeno i osam puta izgubio. Kopićev pad počeo je nakon katastrofalnog ulaska u sezonu gdje Hajduk u šest kola još ne zna za pobjedu, a napadački je među najlošijim momčadima lige.

Čak je i nakon toga predsjednik Jasmin Huljaj stao iza njega, ali kako smo doznali, presudio je sastanak koji je Kopić imao sa Štimcem. I dok je on smatrao kako je to nebitan detalj, navijači Hajduka i predsjednik Huljaj to su shvatili kao nož u leđa i tu više nije bilo pomoći. Čekala se samo službena potvrda da je bivši, a sad je i stigla. 

- Odlučili smo o ovome nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri - rekao je predsjednik Huljaj.

Još se ne zna tko će naslijediti Kopića na klupi.

           VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Komentari (42)
  • Do čega je ovo došlo. Više nije ni za smijat se. Od Hajduka je ostao samo grb i Poljud. Ja ništa drugo više ne priznajem. Ni predsjednika, ni navijače, ni "stručni stožer", ni ove kvazi igrače. Ljudi moji...ovo me boli dok pišem. Bio sam navijač bijelih, ali već dugo vremena ne osjećam ni trunku emocija koje je taj klub donosio proteklih godina. Ako mi treba neka emocija, okrenem na youtubeu neke od onih utakmica, prisjetim se starih vremena, nekih legendarnih trenutaka i to je to. Ništa drugo nemamo. Ovo nije Hajduk kakvog žele pravi navijači. Ovo nije Hajduk kakav treba Hrvatskoj i HNL ligi.

    6. 9. 2018,   13:39
  • Hvala ti treneru za sve, nikad necemo zaboraviti broncu sa turnira 4 kafane

    6. 9. 2018,   13:02
  • Hvala ti za sve kopicu pogotovo za ono trece mjesto na turniru 4 kafane

    6. 9. 2018,   13:00