Obavijesti

Sport

Komentari 45

Kos: Trenutno ne postoje pravi preduvjeti za Hrvatsku u Splitu

Kos: Trenutno ne postoje pravi preduvjeti za Hrvatsku u Splitu
6

Poljud će vrlo rado ugostiti reprezentaciju kada se za to stvore uvjeti, u ovom trenutku smatramo da ne postoje preduvjeti, prije toga dvije strane moraju sjesti za stol i dogovoriti se, rekao je predsjednik Hajduka

VIDEO

Na Poljudu je Hajduk danas promovirao novi proizvod, novu limenku sponzorskog piva s klupskim obilježjima, a priliku smo iskoristili za razgovor s predsjednikom Ivanom Kosom o aktualnim temama.

Kako ste doživjeli prvu utakmicu u Vinkovcima?

- Prvo kolo smo dobro otvorili, može se reći da smo rezultatom zadovolji, mi radimo svoje, struka radi svoje, i nadamo se da ćemo u tom tempu i nastaviti.

Što očekujete od derbija s Dinamom?

- Pripremamo se za Dinamo, kao što vidite, svečarski, promocijom novih proizvoda za naše navijače, i nadamo se da će tjedan završiti onako kako smo ga i započeli – svečarski.

U kuloarima se spominje vaš jučerašnji sastanak s čelnicima HNS-a, je li uopće bilo tog sastanka?

- Nije bilo nikakvog sastanka, sinoć smo se kasno u noć vratili iz Vinkovaca.

Hoće li biti sastanka uskoro?

- Mi se ne bavimo špekulacijama, otvoreni smo za razgovore, uvijek, i sa svima koji žele dobro hrvatskom nogometu. Svjesni smo i upozoravamo da se puno stvari mora mijenjati, da je ovo što se sada događa samo kozmetika. U nekoliko navrata izašli smo javno sa zahtjevima za promjene, i u onom trenutku kada se počnu ispunjavati ti zahtjevi prema Hajduku, odnosno ne samo prema Hajduku, već u smjeru boljitka hrvatskog nogometa, a u ovom trenutku je to još uvijek samo priča, možemo razgovarati. Mi ćemo biti sretni kada se stvari počnu mijenjati, jer nam nije primaran interes Hajduk, nego razvoj i boljitak hrvatskog nogometa.

Iz HNS-a najavljuju da bi se jedna od narednih utakmica reprezentacije mogla odigrati u Splitu, što možete reći o tome?

- Poljud će vrlo rado ugostiti reprezentaciju kada se za to stvore uvjeti, u ovom trenutku smatramo da ne postoje preduvjeti, prije toga dvije strane moraju sjesti za stol i dogovoriti se.

Može li se što promijeniti odnosu prema Hajdukovim navijačima na gostovanjima, u Vinkovcima su ulazili na tribinu do 65. minute?

- Apsolutno je neprihvatljivo da ijedan navijač uđe na stadion nakon prvog sučevog zvižduka, i mi činimo i činit ćemo sve da se to primijeni. Ali svjesni smo problema infrastrukture, svjesni smo da u HNL-u osim Hajduka i nema većih dolazaka gostujućih navijača, tako da nema dosta prodajnih mjesta, zaštitara... Mi smo tu nemoćni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao