Obavijesti

Sport

Komentari 24

Kostelić bez druge vožnje, Ligetyju rekordno šesto slavlje

Kostelić bez druge vožnje, Ligetyju rekordno šesto slavlje
3

Amerikanac Ted Ligety slavio je čak šesti put na istom skijalištu, što u povijesti Svjetskog kupa nije uspjelo niti jednom skijašu. Kostelić nije izborio drugu vožnju...

VIDEO

Amerikanac Ted Ligety pobijedio je u utrci veleslaloma u Kranjskoj gori te tako stigao do čak šeste pobjede na istom skijalištu u Svjetskom kupu, što u povijesti ovoga natjecanja nije uspjelo niti jednom skijašu.

Ligety je zadržao vodeću poziciju izborenu u prvoj vožnji te na kraju slavio s 18 stotinki prednosti ispred Austrijanca Benjamina Raicha koji je u prvom 'djelu' bio 17., te 25 stotinki ispred Norvežanina Henrika Kristoffersena

Hrvatsku su na Podkorenu zastupali Ivica Kostelić i Filip Zubčić, no obojica nisu uspjeli izboriti drugu vožnju. Kostelić je zauzeo 40. mjesto, dok je Zubčić bio 55.

U nedjelju se u Kranjskoj Gori vozi slalom, a sljedećeg tjedna slijedi završnica Svjetskog kupa u Lenzerheideu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U poretku veleslaloma vodi Hirscher s 510 bodova, drugi je Ligety s 460, a ne trećem je mjestu Pinturault s 378 osvojenih bodova.

Prva vožnja:

Nakon prve vožnje veleslaloma u Kranjskoj gori u vodstvu je Amerikanac Ted Ligety koji je stazu prošao u vremenu od 1:12.66, ispred Norvežanina Henrika Kristoffersena koji zaostaje 42 stotinke te Šveđanina Mattsa Olssona koji je za Ligetyjem zaostao pola sekunde. 

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zaostao je za vodećim Amerikancem čak 4.21 sekundu te neće nastupiti u drugoj vožnji na Podkorenu koja je na rasporedu u 12.30 sati. 

Kosteliću je 30. mjesto kojeg je zauzeo Talijan Alex Zingerle 'pobjeglo' za 78. stotinki, dok je drugi naš predstavnik Filip Zubčić utrku završio s velikih 6.19 sekundi iza Ligetyja te također neće nastupiti u drugoj vožnji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta