Obavijesti

Sport

Komentari 24

Kova ključ velikog posla: Eden stiže lovom od njegove prodaje

Kova ključ velikog posla: Eden stiže lovom od njegove prodaje
1

Zinedine Zidane želi dovesti Edena Hazarda kojeg Chelsea vrednuje 116 milijuna eura. Dio transfera (92 milijuna eura) "kraljevi" planiraju pokriti prodajom Matea Kovačića i Jamesa Rodrigueza

VIDEO

Mateo Kovačić je ključna figura u transferu Edena Hazarda u Real Madrid, piše ugledna španjolska Marca.

Belgijski reprezentativac je označen kao prioritet u ljetnom prijelaznom roku, kako bi pokrio dio transfera, Real Madrid želi prodati Matea Kovačića i Jamesa Rodrigueza, igrače koji su na posudbama u Chelseaju i Bayernu.

Chelsea je za Hazarda postavio cijenu od 116 milijuna eura, a prodajom Kovačića i Jamesa planiraju pokriti čak 92 milijuna eura. Ostankom Kove na Stamford Bridgeu bio bi zadovoljan i Maurizio Sarri.

- Kovačić je odličan igrač, htio bih da ostane s nama. Mislim da bi on mogao postati dobar zadnji vezni, poput Jorginha. Svi znate da na toj poziciji imamo probleme, na tom mjestu želim igrača s dobrom tehnikom. Kovačić je itekako ima - rekao je trener "plavaca". Chelsea ima zabranu kupovanja igrača do ljeta 2020. godine, ali i u Madridu i u Londonu očekuju da će ona biti povučena, odnosno reducirana samo na "upozorenje" nakon žalbe koju je podnio engleski klub.

Kova i James u Realu nisu nezamjenjivi

Obojica su bili dio Zidaneove momčadi u njegovoj prvoj epizodi na Santiago Bernabeuu. Međutim, Francuzu oni nisu nezamjenjivi, a i igraju slične pozicije kao dvojac koji svim silama želi dovesti u klub - Hazard i Paul Pogba.

Kova je od dolaska u Chelsea zaigrao u 42 utakmice, još uvijek je bez gola, ali ima dvije asistencije. Iako ga ne koristi stalno, Sarri ne skriva divljenje prema njegovim tehničkim sposobnostima.

S druge strane, James je već drugu sezonu u Bayernu, a Niko Kovač mu je ove sezone davao priliku u 25 utakmica. Zabio je sedam golova, ima šest asistencija. Problem je jedino taj što bi James želio više igrati, čak je ulazio i u okršaje s Kovačem koji ga je nekoliko puta ove sezone ostavio na klupi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu