Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kovač dao nagradu Stepančiću, Luka će donirati opremu djeci

None Foto: Screenshot/RTL

Uz novi format natjecanja, Svjetski rukometni savez za ovo je SP pripremio jednu hvalevrijednu promjenu. Svaki igrač koji osvoji priznanje za igrača utakmice odsad će donirati opremu nekoj mladoj rukometnoj momčadi

Hrvatska je slavila protiv Islanda 31-27, a za igrača utakmice odabran je nevjerojatni Luka Stepančić!

Iceland - Croatia HRVATSKA - ISLAND 31-27 Kauboji na krilima Stepančića i Šege slomili Island u drami!

Nagradu za najboljeg igrača dodijelio mu je bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije te aktualni trener Bayern Münchena Niko Kovač.

Punio je Stepančić islandsku mrežu, zabio čak osam golova, a sada će moći staviti osmijeh na lice i mladim rukometašima nekog hrvatskog kluba.

Uz novi format natjecanja, Svjetski rukometni savez za ovo je SP pripremio jednu hvalevrijednu promjenu. Svaki igrač koji osvoji priznanje za igrača utakmice odsad će donirati opremu nekoj mladoj rukometnoj momčadi.

Prošli put su nagrade za najbolje igrače bili satovi, a nagrade se mijenjaju iz natjecanja u natjecanje, no sada se radi o nečemu humanitarnog karaktera.

IGRAČI UTAKMICE ODLUČUJU KOME Sjajan potez IHF-a: Donirat će opremu mladim rukometašima

- Smatramo kako je to sjajna ideja i izvrsna inicijativa. Vjerujemo da je rukomet najljepša igra na svijetu i lijepo je da možemo omogućiti onoj djeci koja nisu imala previše sreće igranje u potpuno novoj opremi. Nadam se da će igrači i svi sudionici ovoga raširenih ruku dočekati našu inicijativu - rekao je ranije predsjednik IHF-a Hassan Moustafa, prenosi Sportnet.

Komentari (21)
  • Dresovi su dodjeljeni RK Rudar iz Samobora ! Bravo

    11. 1. 2019,   20:27
  • Niko care.

    11. 1. 2019,   19:49
  • Mi Hrvati smo najjači!!!! Kome smeta neka dudli, Hrvatska je prvak Svijeta?? Idemo Kauboji do kraja, deremo hebene Germane i skandinavce, tko su 'ti vikinzi nabijem ih??!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷HRVATSKA IZNAD SVIH🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

    11. 1. 2019,   20:48