Obavijesti

Sport

Komentari 53

Kovač kiksao kod Jedvaja: 91. minuta za novi Bayernov remi

Kovač kiksao kod Jedvaja: 91. minuta za novi Bayernov remi
1

Bayern je napadao, napadao, ali rijetko zabijao. Na kraju ih je to koštalo pobjede na gostovanju u Augsburgu. Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj je protiv bivšeg izbornika Nike Kovača stigao do vrijednog boda (2-2)

VIDEO

Reklo bi staro nepisano nogometno pravilo - kad ne zabiješ, primiš! Osjetio je to na svojoj koži i Niko Kovač čiji je Bayern u 92. minuti utakmice ispustio pobjedu te na kraju uzeo samo bod na gostovanju u Augsburgu. Presudio im je Finboggason koji je samo pospremio loptu u gol s tri metra nakon odličnog prodora i niskog ubačaja Cordove (2-2).

Bundesliga - FC Augsburg v Bayern Munich

Bivši hrvatski izbornik već se u prvoj minuti morao uhvatiti za glavu. Tek što s izašli iz svlačionice, gosti su primili gol. Nakon auta su ih izigrali domaći, a Khedira je glavom prema petercu produžio visoku loptu koja je padala prema točki jedanaesterca, a Richter je lijepo zabio za slavlje u Augsburgu. 

Krenuli su tada u totalnu ofenzivu Kovačevi izabranici i to okrunili u 14. minuti. Gnabry je ubacio s desne strane, a Lewandowski je glavom zabio za izjednačenjae. Mogao je tu puno bolje reagirati Koubek na golu domaćih koji si je odbio loptu u gol. Bayern je i u nastavku prvog dijela napadao, ali nije uspio zabiti pa se na odmor otišlo s 1-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bundesliga - FC Augsburg v Bayern Munich

Gosti su goropadno krenuli u nastavku te je Gnabry već u 49. minuti zabio za preokret. Gnabry je u stilu Arjena Robbena prelomio na lijevu nogu, došao do sedamnaestak metara od gola te lijepo potegnuo liveom nogom i zabio. Nakon toga isti je igrač promašio šansu za 3-1. Imao je priliku i Coman, ali Koubek mu je to obranio.

Bundesliga - FC Augsburg v Bayern Munich

A onda je uslijedio šok u sučevoj nadoknadi. Polukontru su povukli domaći, Cordova se odlično riješio Thea Hernandeza na desnoj strani i poslao prizemnu loptu koju je u gol stisnuo Finnbogason za veliki bod domaćih. Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj odigrao je na stoperu cijelu utakmicu za domaću momčad.

Bundesliga - FC Augsburg v Bayern Munich

Nakon poraza od Hoffenheima (2-1) Kovač još jednom nije došao do sva tri boda u utakmici u kojoj je bio dominantiji od protivnika. Tako Borussia Mönchengladbach ima priliku učvrstiti vodeću poziciju jer u ovom kolu igraju protiv Borussije Dortmund.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu