Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kovač: Prilike poput one Mandžine moramo zabijati

Kovač: Prilike poput one Mandžine moramo zabijati
1

A što reći? Ništa još nije gotovo. Do kraja imamo pet utakmica i sve možemo popraviti, rekao je Badelj nakon utakmice Dinama i Anderlechta

VIDEO

Došli smo igrati na bod. Dinamo nije iskoristio svoje prilike u prvom poluvremenu, a mi smo sretno uspjeli zabiti prvi gol. Nakon toga Dinamo se otvorio i mi smo to iskoristili i zabili i drugi gol te se tako s teškog gostovanja vratiti s punim plijenom, rekao je najbolji igrač Anderlechta Bousouffa. 
Iako se očekivalo da će Bousouffa biti u problemima zbog jednomjesečnog ramazanskog posta to nije bilo tako.
- Mogao sam jesti jer sam bio na putu dva dana, tako da sam bio sit. Vjera mi dopušta da jedem kad sam na putovanju tako da nisam imao nikakvih problema - priča Bousouffa.
Za razliku od njega Dinamov vezni red djelovao kao da ima velikih problema.
- A što reći? Bio je to još jedan klasični naš poraz u Europi. Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, ali nismo zabili i to nas je koštalo. Ništa još nije gotovo. Do kraja imamo pet utakmica i sve možemo popraviti - rekao je Milan Badelj.
Robert Kovač odlično je dirigirao Dinamovom obranom, no nakon prvog gola raspala se i modra igra u obrani.
- Dva su puta puknuli prema golu i zabili su oba puta. Prvo poluvrijeme smo igrali odlično , ali u nastavku nismo postojali na terenu. Uvukao se strah i prvi gol Anderlechta je odlučio utakmicu. U Europi se moraju iskoristiti prilike poput one Mandžine. Ostavili smo bolji dojam, ali što to vrijedi kad nismo osvojili niti bod - rekao je iskusni Kovač te se vratio na Uefin eksperiment sa sucima. Čak ni to nije pomoglo da peti sudac vidi faul za penal na Mandžukiću.
- Suđenje i eventualni penal ne bih komentirao, ali ne vidim smisla zašto Uefa plaća ta dva suca, a oni ne reagiraju. Možda je glavni sudac mogao dosuditi penal da je dobio signalizaciju od pomoćnog kraj Anderlechtova gola - završio je najiskusniji Dinamov igrač u Europi.
Mandžukić, Vrdoljak i Butina ignorirali su nakon utakmice Uefino pravilo da moraju proći kroz mix-zonu. Nije valjda zato što su bili među najgorima na terenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu