Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kovačev dan D: Bayernu treba samo bod za prolazak skupine

Kovačev dan D: Bayernu treba samo bod za prolazak skupine
1

Dobar rezultat protiv Benfice možda svejedno ne osigura ostanak hrvatskog stratega na klupi, a Manchester United pobjedom Valencije u Torinu mogao bi ostati bez nokaut faze

VIDEO

Večeras se igra peto kolo grupne faze Lige prvaka, a najzanimljiviji mogao bi biti okršaj na Allianz Areni između Bayern Münchena i Benfice. Niko Kovač već se oprostio s igračima, javlja Bild, no iznimna situacija ipak bi hrvatskog trenera mogla malo dulje održati na životu. 

Skupina E

Bayern München - Benfica (utorak, 21:00)
AEK - Ajax (utorak, 18:55)

Za momčad Nike Kovača dovoljan je tek bod da se osigura prolaz u daljnju fazu natjecanja, a pobjedom bi prvo mjesto u skupini bilo osigurano u slučaju da Ajax ne dobije sva tri boda u Ateni. 

Ajaxu je pobjeda u Grčkoj dovoljna, u slučaju da momčad Nike Kovača ne prospe sva tri boda u Münchenu. AEK ima nula bodova, pa se u najboljem slučaju može boriti za treće mjesto, a Benfica si održava šanse za prolaz s večerašnjom pobjedom.

Skupina F

Lyon - Manchester City (utorak, 21:00)
Hoffenheim - Šahtar (utorak, 21:00)

Građanima je dovoljan neriješen rezultat u Lyonu za prolaz dalje, a pobjeda bi značila prvo mjesto u skupini. Francuskoj momčadi pobjeda bi pak značila sigurni prolaz, a remi bi bio dovoljan ako bi drugi susret završio bez pobjednika. 

Andreju Kramariću i društvu pobjeda bi značila siguran ostanak u igri do zadnjeg kola, dok bi remi značio da Lyon mora izgubiti kako bi se ostalo u igri. Šahtar je pak bez veće nade, a za prolaz dalje matematički im treba pobjeda u obje preostale utakmice te da Lyon ne uzme sva tri boda Cityju.

Skupina G

CSKA Moskva - Viktoria Plzen (utorak, 18:55)
Roma - Real Madrid (utorak, 21:00)

Roma i Real uvjerljivi su na vrhu tablice s po devet bodova, a današnji neriješen rezultat značio bi prolaz za obje momčadi ako CSKA ne pobijedi Viktoriju. U slučaju pobjede ruske momčadi te remija u Rimu, Talijani bi imali osiguran prolaz, a Real bi sve odlučivao u zadnjem kolu.

Pobjeda Reala značila bi za Luku Modrića i društvo također siguran prolaz, a tada bi u slučaju pobjede Rusa Roma svoju sudbinu odlučivala u posljednjem kolu.

Skupina H

Juventus - Valencia (utorak, 21:00)
Manchester United - Young Boys (utorak, 21:00)

Juventus će remijem s Valencijom ili porazom Uniteda od Young Boysa osigurati nastup u osmini finala, a pobjeda bi značila sigurno prvo mjesto. 

Mourinhovim dečkima bilo kakva pobjeda značila bi prolaz dalje osim ako Valencia ne sruši staru damu u Torinu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše