Obavijesti

Sport

Komentari 172

Kraj Davora Šukera: Izvršni odbor HNS-a okrenuo mu leđa

Kraj Davora Šukera: Izvršni odbor HNS-a okrenuo mu leđa
1

Predsjednik HNS-a predložio je smjenu izbornika Nenada Gračana, no svih 12 ljudi u Izvršnom odboru odbilo je negov prijedlog. To je dovoljan znak da su Šukerovi dani na mjestu predsjednika HNS-a odbrojani

VIDEO

Davor Šuker neće dočekati kraj 2019. na mjestu predsjednika HNS-a. Zapravo, neće dočekati kraj ljeta, potvrdio nam je naš sugovornik iz vrha HNS-a. 

Ono što smo mjesecima nagovještavali sad je dobilo službenu potvrdu. Kako ekskluzivno doznajemo Davor Šuker neće još dugo biti na čelu HNS-a. Barem se tako čini. A priča ide ovako... Prije otprilike mjesec dana Davor Šuker predložio je financijsku pomoć Zagrebačkom nogometnom savezu za knjigu "100 godina nogometa" od 750.000 kuna. Predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza je Tomislav Svetina, bivši Dinamov dopredsjednik. Iako je proračun Hrvatskog nogometnog saveza veći od 30 milijuna kuna, članovi Izvršnog odbora bili su jasni.

- Jesmo za pomoć, ali ovo što si rekao je nonsens. Toliki novac nećemo dati - otkrio nam je sugovornik u HNS-u.

Bio je to prvi znak da Šukeru Izvršni odbor otkazuje poslušnost. No, priča ide dalje. Davor Šuker sad je predložio Izvršnom odboru HNS-a da se Nenad Gračan smijeni s mjesta izbornika mlade reprezentacije, a na njegovo mjesto postavi Goran Tomić, sadašnji trener Lokomotive. U neka, za Šukera sretnija vremena, taj prijedlog bi bio usvojen i prije nego bi ga Šuker stigao izgovoriti, ali ta vremena su prošla. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svih 12, pazite, svih 12 članova Izvršnog odbora na Šukerov prijedlog rekli su - NE. Poruka jasna kao dan. Plastično objašnjeno, Davore, tvoji prijedlozi više ne prolaze, pa taman da su i najbolji i najpametniji. Tvoje vrijeme je prošlo. Jer, iako se čini da bi veći dio hrvatske nogometne javnosti podržao Šukerov prijedlog za Gračanovu smjenu, svih 12 članova je to odbilo. Odnosno, Šuker je pao na najbanalnijoj stvari, na prijedlogu, koji uopće nije loš i za koji bi se, vrlo vjerojatno, s njim složio svatko tko je gledao Europsko prvenstvo za mlade, gdje je Hrvatska, upravo s Gračanom na čelu, podbacila.

U HNS-u je stiglo neko drugo, bolje vrijeme i promjene više nitko ne može zaustaviti. To su procesi koji idu svojim tijekom. Davor Šuker shvatio je da više ne drži uzde. Nema više moć. Njegovo vrijeme je, čini se, prošlo. Dani u HNS-u su mu odbrojani...

Na Šukerovo mjesto trebao bi doći Marijan Kustić, koji je jedan od najzaslužnijih da reprezentacija opet igra na Poljudu. 

Davora Šukera nismo uspjeli dobiti za komentar. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića